Jiang Su Shuo Ying precizie Machinery Co, Ltd. este un lider mor tăiere masina producător în China, cu mai mult de 20 de ani de dezvoltare, 15 ani experienta de export. Compania este situată în danila oraşul zona industrială yancheng oraş provincia jiangsu.

Compania de Ying Shuo fabricarea serie de CE şi ISO a aprobat masini: leagăn braţului masina de debitat; călătorie maşină de tăiat capul; precizie patru coloane avionul masina de debitat; indepartezi hidraulic masina de debitat cap, multiformă hrănire PLC tăiere masina automata; fierbinte masina de debitare şi aşa mai departe.

Shuoying maşini sunt utilizate pe scară largă în multe industrii, inclusiv material de podea, parte de decor interior auto, spuma, cauciucuri, ambalaje, materiale abrazive, plastic & piele, imbracaminte si textile, incaltaminte si pălărie, electronice etc.,

Shuo Ying firma are un grup de echipa de design profesional mecanic, QA, vânzarea şi echipa de QC, care asigură calitatea înaltă a maşinii şi servicii postvânzare perfectă.

Maşinile noastre obţine înaltă reputaţie în pieţele interne şi externe. maşini de 60 la sută de export pentru mai mult de 30 de ţări din întreaga lume.

Jiang Su Shuo Ying precizie Machinery Co, Ltd.sincerely speranţa de a opera cu mai mulţi parteneri din întreaga lume. Ati venit pentru a vizita compania noastră în orice moment!