Contactati-ne+8613961933676

Căutare
Banner
Mașină de tăiat cu bile

Mașină de tăiat cu bile

Descriere

În ceea ce privește produsele cu bilă, alegeți, în mod normal, alimentarea automată prin mașina de tăiere a capului care se deplasează cu rulou, alimentarea automată prin cleme, mașina de tăiat cu capul călător, sau mașina rotativă cu cap rotativ, etc. În general, nu este nevoie de presiune mare pentru a tăia în mod repetat material monocapa pentru fotbal, baschet, minge de tenis, volei etc.

Share:

Content_1

content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Printre cei renumiți producători de mașini de tăiat cu bile, Shuoying Precision Machinery este un furnizor competitiv de tăiere cu bile, furnizor de aur din China. Puteți obține produse certificate CE de la noi.

În ceea ce privește produsele cu bilă, alegeți, în mod normal, alimentarea automată prin mașina de tăiere a capului care se deplasează cu rulou, alimentarea automată prin cleme, mașina de tăiat cu capul călător, sau mașina rotativă cu cap rotativ, etc. În general, nu este nevoie de presiune mare pentru a tăia în mod repetat material monocapa pentru fotbal, baschet, minge de tenis, volei, etc. În mod normal, presiunea necesară este de 250KN ~ 350KN, astfel încât mașina automată de tăiere a capului de călător hidraulic este utilizată pe scară largă pentru producerea produselor cu minge.

1) Auto-alimentare cu mașină de tăiere a matriței capului de călător

图片 3.png

2) Alimentarea automată cu ajutorul mașinii de tăiere a matriței cu cap de călătorie

图片 4.png


3) Auto-alimentare Mașină rotativă de tăiere a capului de călător

图片 5.png