Ecran protector de tăiere de presă leagăn braț tăiere mașină

Ecran protector de tăiere de presă leagăn braț tăiere mașină
Detalii produs

Mașină de tăiat braț cu braț Model SYJ-2C / 22 SYJ-2C / 27 este un tip ideal de mașină pentru protecția ecranului. Ecranul protector de tăiere prin presare cu braț poate fi utilizat pentru tăierea materialului plastic. Ecran protector de tăiere de presă leagăn braț tăiere mașină fabricate de shuoying mașini de precizie este fierbinte produs de vânzare.


UTILIZARE ȘI CARACTERISTICI

Este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de straturi de piele, plastic, carton, țesături și alte materiale nemetalice cu un singur strat sau cu mai multe straturi prin matrița de tăiere. Este un echipament ideal de tăiere pentru încălțăminte, sac și valiză, îmbrăcăminte, automobile, artă, ambalare, electron și alte industrii.

1. Două moduri de tăiere pentru a alege: (I) reglarea fără trepte de presiune (P); (Ⅱ) Nu este nevoie să setați înălțimea morii de tăiere datorită designului de reacție inteligentă a presiunii (T) Adâncime și fiecare punct de tăiere poate obține rezultatul ideal de tăiere.

2. Coloana este prevăzută cu un sistem de auto-lubrifiere de susținere a presiunii statice a circuitului dublu de ulei, care face operatorul mai ușor și mai liber la lucru.

3. Părți principale care utilizează piese importate de calitate ridicată, cu zgomot redus, eficiență ridicată și economie de energie.

4. Operarea cu ambele mâini asigură o siguranță sporită a operatorilor.

PARAMETRI TEHNICI

Max. Forța de tăiere

22T / 2 2 0kN

27T / 270kN

Viteza de tăiere

0.15m / s

Gama de reglare a cursei

0-70 mm

0-100mm

Intervalul dintre mesele de lucru

3 5-1 0 5mm

45-145mm

Dimensiunea brațului de balansare

36 0 × 430 mm

50 0 × 500 mm

Dimensiunea mesei de lucru inferioare

9 00 × 43 0 mm

1000 × 500mm

Puterea motorului

1.1kW

1.5kW

Dimensiunea mașinii

900 × 90 0 × 1350 mm

1000 × 100 0 × 1400 mm

Greutatea netă

680 kg

980 kg


Notă: Pentru alte tipuri de mașini de debitat, vă rugăm să consultați următoarele serii:

1, Mașină de tăiat braț leagăn

2, mașină de tăiere cu precizie în patru coloane

3, mașină de tăiat cap de călătorie

4, mașină de tăiat capul hidraulic care se retrage

5, mașină automată de tăiere PLC automată Multiform

6, mașină de tăiat fierbinte

Masini Shuoying sunt utilizate pe scară largă în multe industrii, inclusiv:

Materiale pentru podele, componente pentru decorațiuni interioare auto, spumă și cauciuc, ambalaje, abrazive, plastic și piele, îmbrăcăminte și textile, încălțăminte & pălării, electronice etc.


Printre acești producători renumiți de tăiere de presă de presă, producătorii de mașini de tăiat mașină de tăiat, Shuoying Precision Machinery este un ecran protector competitiv de tăiere de presă leagăn braț tăiere mașină aur furnizor în China. Puteți obține produse certificate CE de la noi.
Anchetă