Auto-alimentare de circulator transportor centură mor masina de debitat

Auto-alimentare de circulator transportor centură mor masina de debitat
Detalii produs

Printre cei faimosul auto-alimentare de circulator transportor centura mor producători de maşini de tăiere, Utilaje de precizie Shuoying este un competitiv auto-alimentare de circulator transportor centură mor tăiere masina de aur furnizor în China. Puteţi obţine CE certificate produse la noi.

Auto-alimentare de circulator pe banda rulanta belt mor masina de debitat
Model: SY-3/200

UTILIZARE ŞI CARACTERISTICI
Este potrivit pentru tăierea direct singur strat sau multi-strat de piele, cauciuc, postav, tesatura, nailon, textile, covoare, curatare consumabile si alte materiale de mor de tăiere pe suprafaţa de transportoare pentru auto-alimentare şi lot mare producţie & tăiere continuă.
1. PLC touch ecran program de control, acesta are două tipuri de tăiere mor setare modul (automat sau manual) pentru a alege pentru tăiere.
2. special PU circulare transportor centură cu dispozitiv de auto-alimentare & continuă tăierea spate cauciuc rola, se poate îmbunătăţi eficienţa de tăiere.
3. reglare manuală dispozitiv de plasare în cuşti de patru coloane, care poate controla în mod eficient la adâncimea de tăiere.
4. dublu ulei cylinders、precision patru coloane auto-echilibrare structura link-ul, care poate garanta adâncime uniformă de tăiere de fiecare poziţie de tăiere.
5. în cazul în care Tocator superioară scade și atinge die de decupare, se poate încetini automat de tăiere pentru a face material de taiere nici o eroare de dimensiuni între straturile de sus şi de jos.
6. echipate cu centrală ulei automata lubrifiere sistem de alimentare, pentru a asigura precizie de lucru si prelungi durata de viaţă a maşinii.
7. în cazul în care tăierea, folosind siguranţă gratar la asigură siguranţă ridicată de operatori.

PARAMETRII TEHNICI

Max. vigoare de tăiere

2000kN

Viteză de tăiere

0.08 m/s

Viteza de alimentare

0.10-0.50m/s

Domeniu de reglare accident vascular cerebral

0-160mm

Variază între mesele de lucru

50-210mm

Dimensiunea de Tocator superioară

1600 x 1100 mm

Dimensiunea mai mică de masa de lucru

1600 x 1120 mm

Putere motor

11kW

Dimensiune totală

2700 x 4200 x 1850 mm

Greutatea totală

11000kg

Anchetă