Curățarea automată a hrănirii de tip Clicker pentru materialul lot mare

Curățarea automată a hrănirii de tip Clicker pentru materialul lot mare
Vorbeste acum
Detalii produs

Utilizați și caracteristici
Este adecvată pentru tăierea directă a materialului de tăiere de pe suprafața benzii transportoare pentru auto-hrănire și de mărire mare a pielii, cauciucului, pâslei, țesăturilor, nailonului, textilelor, covoarelor, materialelor de curățare și a altor materiale, producția în serie și tăierea continuă.
1. Control PLC cu program tactil, are două tipuri de mod de reglare a decupării (automat și manual) pentru a alege pentru tăiere.
2. Curea de transport circulară specială PU cu dispozitiv de tăiere automată a ruloului din spate și dispozitiv de tăiere continuă, poate îmbunătăți eficiența tăierii.
3. Reglarea manuală a dispozitivului de plasare în cuști a patru coloane, care poate controla eficient adâncimea de tăiere.
4. Butelii dublu de ulei, structura de legătură cu precizie cu patru coloane de auto-echilibrare, care asigură o adâncime de tăiere uniformă a fiecărei poziții de tăiere.
5. Când placa de tăiere superioară scade și atinge matrița de tăiere, aceasta poate încetini automat tăierea pentru a face ca materialul de tăiere să nu aibă o eroare de dimensiune între stratul superior și cel de jos.
6. Echipat cu sistem de lubrifiere automată pentru alimentarea cu ulei central, pentru a asigura precizia de lucru și prelungirea duratei de viață a mașinii.
7. Atunci când tăiați, folosind grilajul de siguranță pentru a asigura o înaltă siguranță a operatorilor.

parametri tehnici

Forța maximă de tăiere

1000kN

Gama de reglare a cursei

0 - 130mm

Intervalul dintre mesele de lucru

60-190mm

Dimensiunea plăcii de presare superioare

1600 * 980mm

Mărimea mesei de lucru inferioare

1600 * 1000 mm

Puterea motorului

11kW

Frecvență, fază de tensiune

una sau trei faze 220 / 380V

Greutate netă

5800kgs

Greutate brută

5850kgs

Dimensiune

3850 * 2400 * 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Printre acele prestigioase prese de apăsare automată a hranei pentru producătorii de loturi mari, Shuoying Precision Machinery este o presă competitivă pentru hrănirea automată a căștilor pentru furnizorii de aur mari din China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă