Masina de debitat automat Blister pachet

Masina de debitat automat Blister pachet
Detalii produs

Masina de debitat automat Blister pachet

Utilizare şi caracteristici 
1. este în principal utilizat pentru tăierea blister, piele artificiala, materiale plastice, cauciuc, nailon, carton, materiale laminate, spumă şi diverse materiale sintetice.
2. PLC de control sistem garantează o utilizare uşoară şi producţia de masă.
3. muncii de economisire: Die tăiere automat pentru PP Blister ambalaje are nevoie doar de doi muncitori să-l opereze.
4. mic motor, pompa de ulei de mici, electrice şi economie de ulei. Mașina este echipată cu sistemul pentru a reduce uzura şi prelungesc durata de serviciu de lubrifiere.
5. 24V redus de energie sistemul de control speciale.
6. pragul de accident vascular cerebral este controlat de un circuit time-lapse cu mare precizie, astfel încât se poate face produse de înaltă calitate.
7. produse cu înălţimi diferite pot fi fabricate în acelaşi timp.
8. produse de specificații speciale sunt disponibile la cerere.

 

Maşină de avantaje  
1. dublu biela echilibrul şi acţionare hidraulică. Toate piesele mobile au auto sistem de ungere, maşină duratei de viaţă a prelungi şi consolidarea precizie de taiere.
2. partea superioară apăsând bord coboară repede şi atunci când este lângă mucegai de taiere, se va încetini automat. Astfel, partea superioară și partea inferioară a materialelor cu greu va avea orice diferenţă de mărime.
3. structura maşină proiectată special previne scurgerile de ulei.
4. volant energie stocare tech ajută realiza tăiere de înaltă presiune, economisire a energiei. Temp ulei nu va creşte.
5. mecanismul de setare accident vascular cerebral poate uşor şi precis stabilit la înălţimea de tăiere în funcţie de tăiere diferite forme.
6. principalele elemente de etanşare sunt realizate în Germania. Elemente hidraulice cheie şi aparate electrice sunt importate şi durată lungă de viaţă.
7. după înaltă frecvenţă calire, suprafaţa encircle tija cilindru va fi greu cromate, prelungirea duratei de viaţă a maşinii.
8. sistemul hidraulic adoptă ulei auto adăugarea viteza consolidarea cilindru. Atunci când se lucrează, scade rapid şi a pompei hidraulice este în starea de descărcare. Acesta produce mai puţină căldură şi poate lucra în mod continuu pentru o lungă perioadă de timp.

 

Masini imagini

9.jpg

10.jpg

Printre acele faimoase blister automată pachet tăiere producători de maşini, Utilaje de precizie Shuoying este un blister automată competitiv pachet tăiere masina de aur furnizor în China. Puteţi obţine CE certificate produse la noi.
Anchetă