Mașină automată de tăiere a covoarelor

Mașină automată de tăiere a covoarelor
Vorbeste acum
Detalii produs

Mașină automată de tăiere a covoarelor

1. Mașina este aplicabilă pe scară largă pentru tăierea materialelor nemetalice în diverse industrii prin tăietoare. De exemplu, piele, cauciuc, plastic, covor, ambalaje din plastic, fibre textile și chimice etc.

2. Presarea materialului pneumatic cu role de cauciuc sau presarea manuală a materialului este adoptată. Calculatorul poate controla automat distanța transversală a capului de tăiere și distanța de alimentare a rolei de presare.

3. Adoptați un cilindru dublu de ulei, un mecanism precis de cuplare cu tija dublă, care poate garanta că adâncimea de tăiere la fiecare poziție de tăiere este aceeași.

4. Cu un mecanism de reglare special și echipat cu un dispozitiv de tăiere și o reglare a adâncimii de tăiere, ajustarea de deplasare este simplă și precisă.

  5. Placa de presare a tăierii efectuează o tăiere lentă atunci când intră în contact cu dispozitivul de tăiere, ceea ce poate face ca nu există o eroare de dimensiune între stratul superior și stratul cel mai de jos al materialelor tăiate.

  6. Sistemul automat de lubrifiere cu alimentare la ulei garantează precizia mașinii și prelungește durata de viață a mașinii.

  7. Operațiunea este de economisire a forței de muncă și simplă, cu disfuncționalitate redusă, putere puternică de tăiere și viteză mare de tăiere.

  8. Operarea cu două mâini asigură o siguranță ridicată.

 

avantaje:

1. Rapid, silențios și ușor de utilizat.

2.Orice construcție standard poate fi folosită - oțel cu bandă, formă de lemn sau oțel forjat. 3. Traversare cu cap pentru o funcționare ușoară.

4. Reglarea simplă și precisă a matriței și reglarea luminii de zi.

5. Operare silențioasă, fără vibrații

6. Utilizează un sistem hidraulic și hidraulic pentru a asigura o adâncime de tăiere uniformă.

7. Viteza mare.

8. Înălțimea morții și înălțimea materialului pot fi stabilite rapid.

9. Materiale tăiate în straturi simple sau multiple.

10. Completat cu plăci de tăiere din polipropilenă de înaltă calitate și manual de operare.


2.jpg

3.jpg


Printre acei producători de mașini de debitat cu mașini de debitat cu automate de fabricație, Shuoying Precision Machinery este un furnizor competitiv automat de hrănire a covoarelor de tăiere a mașinilor de aur din China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă