Banda de transport automată a benzii transportoare

Banda de transport automată a benzii transportoare
Detalii produs

Mașina este utilizată pe scară largă pentru tăierea diferitelor materiale nemetalice prin formarea de tăiere, cum ar fi: piele, plastic, ambalaje din plastic, stofă, foi de spumă, covoare, podele etc. Fabrica noastră este certificată de CE, ISO și SGS.
1. Mecanismul cilindrului cu ulei dublu, ghidaj precis cu patru coloane și robinet dublu de echilibrare automată poate face ca acesta să ajungă la forța de tăiere și să garanteze aceeași adâncime de tăiere a fiecărei poziții.
2. Utilizați ecranul tactil al computerului PLC pentru a controla procedurile, sistemul de transmisie a servomotorului, asigurându-vă o gamă precisă de alimentare, cu o viteză de funcționare stabilă.
3. Hrănirea și descărcarea pentru a fi tăiate toate materialele într-o bandă transportoare și realizarea unei benzi transportoare în acțiune directă de tăiere a materialului.
4. Mecanismul de reglare specială face ca ajustarea de deplasare să fie simplă și precisă în corelație cu tăietorul și adâncimea de tăiere.
5. Când placa de tăiere coboară până la tăietor, se poate tăia materialul automat și încet. Se asigură că nu există o eroare de dimensiune între stratul superior și stratul inferior de materiale.
6. Sistemul automat de lubrifiere cu alimentare la ulei garantează durata de viață și precizia mașinii.
7. Specificațiile speciale pot fi ordine, satisfacerea nevoilor diverselor clienți.

Forța maximă de tăiere

1000kN

Gama de reglare a cursei

0 - 130mm

Intervalul dintre mesele de lucru

60-190mm

Dimensiunea plăcii de presare superioare

1600 × 980 mm

Mărimea mesei de lucru inferioare

1600 × 1000 mm

Puterea motorului

11kW

Frecvență, fază de tensiune

una sau trei faze 220 / 380V

Greutate netă

5800kgs

Greutate brută

5850kgs

Dimensiune

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Printre acei producatori prestigioși de presă pentru curele de transmisie automată a benzilor transportoare, Shuoying Precision Machinery este un furnizor competitiv de bandă pentru transportoare cu bandă automată pentru industria alimentară de presă din China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă