Mașină automată de tăiere a podelelor automate

Mașină automată de tăiere a podelelor automate
Detalii produs

UTILIZAREA ȘI CARACTERUL:
Mașina este utilizată pe scară largă pentru tăierea diferitelor materiale nemetalice, cum ar fi piele, plastic, ambalaje din plastic, țesături, foi de spumă, covoare, podele etc.
1. Mecanismul cilindrului cu ulei dublu, ghidaj precis cu patru coloane și robinet dublu de echilibrare automată poate face ca acesta să ajungă la forța de tăiere și să garanteze aceeași adâncime de tăiere a fiecărei poziții.
2. Utilizați ecranul tactil al computerului PLC pentru a controla procedurile, sistemul de transmisie a servomotorului, asigurându-vă o gamă precisă de alimentare, cu o viteză de funcționare stabilă.
3. Să fie tăiată materialul și să se descarce toate într-o bandă transportoare și să se realizeze o bandă transportoare în acțiune directă de tăiere a materialului.
4. Mecanismul de reglare specială face ca ajustarea de deplasare să fie simplă și precisă în legătură cu tăietorul și adâncimea de tăiere.
5. Când placa de tăiere este apăsată în jos pentru a atinge cutterul, aceasta a efectuat o tăiere automată și lentă pentru a nu produce nici o eroare de dimensiune între stratul superior și stratul cel mai de jos al materialelor tăiate.
6. Sistemul automat de lubrifiere cu alimentare la ulei garantează durata de viață și precizia mașinii.
7. Specificațiile speciale pot fi ordine, satisfacerea nevoilor diverselor clienți

Afișare mașină
Suntem diferiți de ceilalți: Mașinile de bună calitate sunt din componente de bună calitate.

Cel mai bun serviciu:
1.Avem echipa de profesionisti de a face diferite tipuri de masini de formare roll pentru clientii nostri, de la proiectare, prelucrare, asamblare, depanare, livrare.
2.Puteți trimite pe oamenii dvs. la fabrica noastră. Le vom învăța cum să opereze mașina fără taxe de instruire.
3.A realmente, există o altă modalitate ieftină și ușoară de a alege. Fiecare mașină părăsește fabrica noastră o singură carte de manual de operare. Yaou poate citi mai întâi manaul și se poate familiariza cu mașina. Apoi, putem primi un apel video și vă putem învăța on-line cum să operați mașina.
4.În plus față de cursul de instruire de mai sus, oferim de asemenea o garanție de 1 an pentru întreaga parte ușor deteriorată a mașinii pentru suport tehnic gratuit și pentru întreaga durată de viață.

5.jpg

Dacă apar probleme cu mașina, vom oferi o soluție imediat.
Sper că am putea stabili relații de afaceri câștigătoare în viitorul apropiat!


Printre cele faimoase plin automate podea materiale de tăiere producători de mașini, Shuoying Precision Machinery este un competitiv plin automate podea material de tăiere mașină aur furnizor în China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă