Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine
Vorbeste acum
Detalii produs

UTILIZAREA ȘI CARACTERELE:
1. Mașina este aplicabilă pe scară largă pentru tăierea materialelor nemetalice în diverse industrii prin tăietoare. De exemplu, piele, cauciuc, plastic, ambalaje din plastic, fibre textile și chimice etc.
2. Adoptați un cilindru dublu de ulei, un mecanism precis de fixare a tijei, care poate garanta că adâncimea de tăiere la fiecare poziție de tăiere este aceeași.
3. Cu un mecanism de reglare special și echipat cu un dispozitiv de tăiere și setare pentru adâncime de tăiere, ajustarea de deplasare este simplă și precisă.
4. Placa de presare a tăierii efectuează o tăiere lentă atunci când intră în contact cu dispozitivul de tăiere, ceea ce poate face ca nu există o eroare de dimensiune între stratul superior și stratul cel mai de jos al materialelor tăiate.
5. Sistemul automat de lubrifiere cu alimentare cu ulei central garantează precizia mașinii și prelungește durata de viață a mașinii.
6. Operațiunea este de economisire a forței de muncă și simplă, cu disfuncționalitate redusă, putere puternică de tăiere și viteză mare de tăiere.
7. Operarea cu două mâini asigură o siguranță sporită.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ


Forța maximă de tăiere

200Tons

Gama de reglare a cursei

0-160mm

Intervalul dintre mesele de lucru

50-210mm

Dimensiunea plăcii de presare superioare

1600 * 1100mm

Mărimea mesei de lucru inferioare

1600 * 1120mm

Puterea motorului principal

11kW

Tensiune de alimentare electrică

ca opțional

Tipul de unitate

hidraulic

ulei hidraulic

46 # sau 68 #

Culoarea mașinii

după cum este necesar

4.jpg

2.jpg

COMPANIA NOASTRĂ

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd. este specializata in a face mașină de tăiere hidraulice, mașină de tăiat mor, mașină de presă rece, mașină de înaltă viteză feliere, multi-blade mașină de tăiat, mașină de ștanțare și alte mașini de precizie și mașină generală. Compania noastra acopera o suprafata de 14000m2, ca o întreprindere mare în această industrie, avem forță tehnică puternică, echipament de producție completă, mediu frumos și condiții convenabile de transport. Compania noastra este situată în Yancheng City Dagang Zona Industriei din provincia Jiangsu și acest oraș este numit ca "China pantofi Machinery City", care face parte din zona Spark Tehnologie Concentrație.

Bine ați venit la compania noastră!


Printre cei celebri producători de mașini de tăiat plută yoga pad, Shuoying Precision Machinery este un plută competitivă plută Yoga pad muri de tăiere mașină aur furnizor în China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă