Contactati-ne+8613961933676

Căutare
Banner
Mașină de tăiat braț batant din țesătură

Mașină de tăiat braț batant din țesătură

Descriere

Mașina este potrivită pentru tăierea unui singur strat sau a mai multor straturi de piele, plastic, carton, țesătură și alte materiale prin formarea tăietorului. Este un dispozitiv de tăiere ideal pentru confecții, încălțăminte și bagaje, îmbrăcăminte, automobile, lucrări de artă, ambalaje, electronice și alte industrii.

Share:

Content_1

content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Utilizare și caracteristici

Mașina este potrivită pentru tăierea unui singur strat sau a mai multor straturi de piele, plastic, carton, țesătură și alte materiale prin formarea tăietorului.
Este un dispozitiv de tăiere ideal pentru confecții, încălțăminte și bagaje, îmbrăcăminte, automobile, lucrări de artă, ambalaje, electronice și alte industrii.

1. Există două tipuri de moduri de tăiere pentru selecție. Primul tip este reglarea abruptelor sub presiune. Al doilea tip este că tăierea adoptă funcția de proiectare inteligentă a feedback-ului sub presiune, fără a fi nevoie de punctul de tăiere. Înălțimea tăietorului nu are nicio influență asupra tăierii și se poate obține efectul ideal de tăiere din fiecare punct de tăiere.

2. Prin sistemul de lubrifiere prin presiune statică în mod dublu în ulei, coloana verticală face munca operatorilor mai ușoară, mai flexibilă și care economisește griji.

3. Fitingurile principale sunt fabricate din ansambluri importate de înaltă calitate, care au caracteristici precum calitate fiabilă, zgomot redus, eficiență ridicată și economie de energie.

Mașină de tăiat max

220KN

Interval de ajustare a cursei

0-70mm

Interval între mesele de lucru

35-105mm

Dimensiunea brațului oscilant

360-430mm

Dimensiunea mesei de lucru inferioare

900 * 430mm

Puterea motorului

1.1KW

Dimensiunea generală

900 * 900 * 1350mm

Greutate totală

680 kg


Produse

Vă rugăm să mă contactați dacă aveți nevoie de videoclipul de lucru al mașinii de presă.

Observație: Putem face mașina în conformitate cu comanda dvs. specifică, de exemplu culoarea, informațiile despre motor, masa de lucru etc.