Plăcuță de tăiere a brațului din plastic

Plăcuță de tăiere a brațului din plastic
Detalii produs

UTILIZARE ȘI CARACTERISTICI

Este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de piele, plastic, carton, țesături și alte materiale nemetalice cu un singur strat sau cu mai multe straturi prin matrița de tăiere. Este un echipament ideal de tăiere pentru încălțăminte, sac și valiză, îmbrăcăminte, automobile, artă, ambalare, electron și alte industrii.

1. Două moduri de tăiere pentru a alege: (I) reglarea fără trepte de presiune mică (P); (Ⅱ) Nu este nevoie să setați înălțimea morții de tăiere din cauza utilizării designului de reacție inteligentă (T), înălțimea matriței de tăiere nu are nici un efect asupra adâncimii de tăiere, iar fiecare punct de tăiere poate obține rezultatul ideal de tăiere.

2. Coloana este prevăzută cu un sistem de auto-lubrifiere de susținere a presiunii statice a circuitului dublu de ulei, care face operatorul mai ușor și mai liber în lucru.

3. Părți principale care utilizează piese importate de calitate ridicată, cu un zgomot redus, o eficiență ridicată și o economie de energie.

4. Operarea cu ambele mâini asigură o siguranță sporită a operatorilor.

Max. masina de debitat

270KN

Gama de reglare a cursei

0-100mm

Intervalul dintre mesele de lucru

45-145mm

Dimensiunea brațului de leagăn

500 * 500mm

Mărimea mesei de lucru inferioare

1000 * 500mm

Puterea motorului

1.5KW

Dimensiunea generală

1000 * 1000 * 1400mm

Greutate totală

980 kg


Printre acești producători de mașini de debitat cu braț leagăn din plastic, Shuoying Precision Machinery este un producător competitiv de tambur cu braț din oțel în China. Puteți obține produse CE certificate de la noi.
Anchetă