Mașină de tăiat braț batant din plastic

Mașină de tăiat braț batant din plastic
Vorbeste acum
Detalii produs

UTILIZARE ȘI CARACTERISTICI

Este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de un singur strat sau mai multe straturi de piele, plastic, carton, țesătură și alte materiale nemetalice cu suprafață mică prin matrița de tăiere. Este un echipament ideal de tăiere pentru confecții, confecții de genți și valize, îmbrăcăminte, automobile, articole de artă, ambalaje, electroni și alte industrii.

1. Două moduri de tăiere pentru a alege: (I) presiune mică (P adjustment reglare continuă; (Ⅱ) Nu este necesară setarea înălțimii matriței de tăiere din cauza utilizării presiunii inteligente design Proiectarea feedback-ului T,, înălțimea matriței de tăiere nu are efect asupra adâncimii de tăiere și fiecare punct de tăiere poate obține rezultatul tăiat ideal.

2. Coloana este prevăzută cu un sistem de auto-lubrifiere cu suport de presiune statică a circuitului de ulei dublu care face operatorul mai ușor și mai liber în lucru.

3. Piese principale care utilizează piese importate de înaltă calitate, cu zgomot redus, eficiență ridicată și economie de energie.

4. Funcționând cu ambele mâini, asigură siguranța ridicată a operatorilor.


Max. masina de debitat

270KN

Interval de ajustare a cursei

0-100mm

Interval între mesele de lucru

45-145mm

Dimensiunea brațului oscilant

500 * 500mm

Dimensiunea mesei de lucru inferioare

1000 * 500mm

Puterea motorului

1.5KW

Dimensiunea generală

1000 * 1000 * 1400mm

Greutate totală

980 kgAnchetă