Contactati-ne+8613961933676

Căutare
Banner

Masina de taiere Dezvoltarea creșterii

Oct 15, 2017

(0,1 mm ~ 0,3 mm); incizie fără stres mecanic, mașină de tăiat fără burr; prelucrarea cu precizie (tăiere), marginea de tăiere este mică, fanta este îngustă (0.1mm ~ 0.3mm), nu poate fi deteriorată, nu deteriorează suprafața materialului; Programare NC, poate fi procesat plan arbitrar, aveți posibilitatea să formați o tăietură mare de bord întreg, nu este nevoie să deschideți mucegai, economice și de economisire a timpului, Laser Cutting Machine poate taia o mulțime de materiale metalice, oțel inoxidabil, oțel carbon, fier, cupru, aluminiu și alte materiale metalice.

Echipamentul de tăiere cu laser este folosit în mod obișnuit în structura tipului portant, cu canelură, mijlocul fasciculului inversat. Dar, cu aplicațiile de prelucrare laser la viteză mare, Cutting Machine de mare viteză, stabilitate ridicată a cerințelor de dezvoltare și de dezvoltare a tehnologiei de control, structura portantă, cu avantajele sale structurale unice pentru a deveni modelele lumii mainstream, dar, de asemenea, multe brand bine-cunoscut mașină de tăiat cu laser Tipul de structură utilizat de producător.

Echipament de tăiere a fibrelor cu laser în aplicațiile de tăiere a plăcilor metalice, în comparație cu mașina tradițională de tăiere a laserului cu CO2, schimbarea se face în afara căii optice, capul tăietor de tăiere, gazul auxiliar. Laserul poate fi transmis direct pe capul de tăiere prin fibră optică, calea optică este stabilă și fiabilă pentru a asigura coerența tăierii întregului cadru și mașina nu are nevoie în afara căii optice pentru a proteja gazul, nu va fi echipat cu compresor de aer și alt sistem de procesare; laser la capul de tăiere după colimare, Focalizarea poate fi configurată, de obicei, în lungime focală 125mm sau 200mm oglindă de focalizare, lentila de focalizare și duză trebuie să fie echipate cu lentile de protecție pentru a împiedica oglinda de focalizare împotriva contaminării; Masina de decupare a fibrelor de masina are o buna performanta de focalizare, focalizare scurta, latura de taiere (pana la 0.1mm), viteza mai mare, potrivita pentru taierea rapida a placii subtiri.

Mașini-unelte CNC utilizate în mod obișnuit în mai multe șurub cu bile de acționare cu arbore liniar, rack și pinion, motor linear. Șurubul cu șurub este de obicei utilizat în mașinile-unelte CNC cu cădere mică de viteză mică; rack-ul de viteze este utilizat pe scară largă pentru a obține viteză mare, călătorie mare; motor linear utilizat în viteză mare, accelerație înaltă a mașinii de tăiere, o structură specială de mașini-unelte CNC. În plus, rack-ul și pinionul sunt împărțite în două tipuri de dinți drepți și elicoidali. Danturile elicoidale față de dinții drepți, zona de cuplare mai mare, angrenajul și raftul vor fi mai stabili.

Structura de tip ghimpată a mașinii de tăiat cu laser are două forme de mișcare, una este de a mișca portbagajul în mișcare, dar masa este fixă, a doua este portbagajul fix și masă pentru a se deplasa. Pentru mașinile de debitat cu format mare, de mare viteză și de înaltă performanță cu laser, de obicei utilizând prima formă, mașina de tăiere deoarece masa cu piesa de prelucrat nu este potrivită pentru tăierea de mare viteză și grosimea plăcii. Unitatea bilaterală asigură că balama este echilibrată, iar fasciculul se execută în mod sincron. Și unii producători de mașini de tăiere cu laser, folosind unilateral unitate de forță, servo motor instalat în fasciculul grinzii un capăt, Mașina de tăiere și apoi printr-o axă lungă va conduce la celălalt capăt, pentru a realiza unghi dublu rack unitate, un singur servo motor. Procesul unilateral face ca grinzile la ambele capete ale asimetriei forțelor, care afectează precizia sincronizării, reduc performanța dinamică a machi