Cum de a stabili de tăiere înălțimea de tăiere și Trial-Cutting pentru călătorie cap de presă

Mașinile Shuoying Precision recomanda următoarele moduri de setare a înălțimii matriței de tăiere și de tăiere a procesului pentru modelul de presare cu cap de călătorie.

1.Setați un tampon de tăiere din plastic pe masa de lucru presată cu capul de deplasare. După aceea, puneți mașina de tăiere pe locul de bază. Preluați mașina de tăiere la poziția de mijloc a capului de deplasare.

2. După pornirea mașinii, apăsați pe butonul de reglaj, după ce ați pus două butoane "de tăiere" simultan cu mâna, capul de perforare se va aluneca și se va apăsa pe dispozitivul de tăiere. Lateral până la cel mai jos. Închideți mânerul la cel mai jos loc. Închideți comutatorul de reglaj. Punctul de perforare va reveni automat în sus.

3. Scoateți mașina de tăiere. Așezați materialele care urmează a fi tăiate pe placa de bază din plastic. Așezați mașina de tăiere. Apăsați simultan două butoane de tăiere și tăiere de pe știftul de perforare pentru tăierea procesului.

4. Scoateți din miezul de tăiere. Dacă inserați mulajul de tăiere în placa de bază prea adânc, rotiți capul de reglaj fin în sensul acelor de ceasornic. După aceea, montați tăietura pentru o tăiere la probă. Dacă obiectul care urmează a fi tăiat nu este complet Tăiați, rotiți capul de reglaj în sens contrar acelor de ceasornic. Apoi, montați tăietorul din nou pentru o tăiere la încercare până când obiectul poate fi tăiat complet.

5.În timpul funcționării, dacă știftul de perforare crește prea sus, ridicați butonul de înălțime de ridicare în sens contrar acelor de ceasornic, pentru a reduce în jos cursa inutilă de deplasare și pentru a salva timpul de lucru. Dacă matrița de tăiere nu este așezată corect sau în În caz de alte situații de urgență, vă rugăm să apăsați rapid butonul de oprire de urgență, apoi pinul de perforare se va ridica înapoi.

6. Setarea finisajelor de tăiere.

7. Dacă aveți în continuare vreo problemă. Rugăm să ne contactați.