Cum Setarea stantat înălțime și Proces-cutting Pentru Călători în capul de presare

Shuoying Precision Machinery recomandăm următoarele modul în care la stabilirea înălțimii matriței de tăiere și de proces-tăiere pentru călătorie model de presă cap.
1.Place un tampon de tăiere din plastic pe presă cap de deplasare worktable.Then așezați matrița tăietor pe bază place.Make matrița tăietor la poziția de mijloc a capului de deplasare.
2. După pornirea machine.turn de pe comutatorul de setare, după ce a pus două „tăiere“ butonul în același timp cu mâna, capul de pumn va aluneca în jos și apăsați pe matriță cutter.Loosen mânerul de setare accident vascular cerebral, mânerul va Traversati la lowest.Lock mânerul la cel mai mic place.Turn de pe ștanța PIN-ul de setare switch.The va reveni automat înapoi în sus.
3.Take jos die.Place tăietor de materialele care urmează să fie tăiat în jos pe bază de plastic plate.Mount cutter die.Simultaneously apăsați în jos două butoane de perforare și tăiere pe pinul perforator pentru tăiere proces.
4. Scoateți din tăierea die.If inserțiile matriței tăietor în placa de bază prea adânc, rotiți capul de reglaj fin clockwise.Then de montare matriță tăietor din nou pentru un proces-cutting.If obiectul care urmează să fie tăiate nu este complet tăiat, rotiți capul de reglaj fin contra-clockwise.Then montare matriță tăietor din nou, pentru un proces de reducere a până la obiect poate fi tăiat complet.
5.During de funcționare, în cazul în care PIN-ul perforator crește prea high.rotate butonul de ridicare înălțime contra-sensul acelor de ceasornic, astfel încât să se reducă în jos cursa de mers în gol inutil de călătorie și pentru a salva time.If de lucru matrița tăietor nu este plasat în mod corespunzător sau în cazul altor situații de urgență, vă rugăm să apăsați rapid în jos butonul de urgență oprire, apoi PIN-ul perforator se va ridica din nou.
6.setting de finisaje mor cutter-ului.
7. Dacă mai aveți nici o problemă .Va ne contactați.