Achiziționarea Machinery pantofi: Amintiți-vă Five Points

Există numeroase pantofi mașini de vânzare, cum să cumpere aceste produse dorite nu este o sarcină ușoară. Uneori, personalul de vânzări și clienții față în față de comunicare va produce în mod inevitabil, extrem de suspecte de iluzie, următoarele 5 puncte în achiziționarea speranța un fabrici de pantofi de ajutor pentru a alege mașinile de pantofi dreapta.

1.Brand: Orice comerciant va concentra pe cont propriu de brand! Marca este un simbol al proprietarilor de afaceri și spiritul de echipă. Marca în spatele unei serii de calitate, facilități, services.Such ca „Shuoying“ de brand pentru pantofi ștanțarea de-machine.Many pantofi de brand faimos să-l utilizați shuoying pantofi mor masina de debitat pentru propria lor producție.

2.Functions: de la apariția de a vorbi, Cele mai multe mașini de pantofi de fabricație întreprindere aspectul produsului sunt similare, dar există o diferență între funcția propriu-zisă, care necesită o examinare mai atentă. De multe ori duce la diferite funcții ale produsului dvs. nu poate fi procesată, sau poate procesa doar un singur produs, versatilitate nu este puternic, iar unele vor afecta calitatea produsului precum și predispuse la deșeuri, astfel încât shuoying vă sugerează că cel mai bun mod de a aduce în propriile probe să-l încercați.

Opțiunea 3.Quality: Această situație este relativ specializată pentru clienți, piese prelucrate în general, în procesul de control al calității și de asamblare ale producătorului poate asigura în mod normal (cu excepția pieselor uzate), piesele achiziționate pot fi diferite, în cazul în care producătorii nu sunt de aceeași calitate pentru accesoriile, este predispus la probleme de calitate. Configurația de accesorii, de la nivelul de calitate este principalul motiv pentru un rezultat direct al problemei calității. La scurt timp nu poate găsi nici o problemă, dar o lungă perioadă de timp apare o mică problemă. Deci, în achiziționarea mașinii de pantofi în același timp dorința de a în profunzime uita în interiorul interiorul configurației pieselor achiziționate. Cel mai bun mod de a acorda o atenție la locuințe sistematice, generale de piese de mașini sunt de brand, origine și alte semne evidente, așa că trebuie să acorde o atenție atunci când achiziționați echipamentul pantofi dreapta.

4.Price: prețul este cuprinzător de toți factorii de mai sus, în general, producătorii sunt costurile calculate. Un profit in timp ce le-ar lua în considerare interesele clienților, unele dintre noile produse ies prețul ridicat este understandable.The client poate să acorde o atenție la preț, dar cel mai important ca calitatea, funcția și serviciul.

5.Others: Restul este unele detalii, cum ar fi puterea și performanța, aspectul etc, de asemenea, situația lor actuală impune anumite cerințe speciale. Apoi uita-te la serviciul de situația post-vânzare, de bază va fi capabil de a cumpăra produse dornic