Călătorind Șef de presă de întreținere

Este foarte important de a face întreținerea bine, astfel încât să țină capul de presă care călătoresc cu performanțe bune și life.The serviciu de mai jos este cel mai pentru presă manuală cu capul de deplasare sau de mers cu capul de mașină de tăiere.

1. îmbinare de țeavă ulei trebuie blocată, fără nici o adăugare leakage.In ulei, conducta de petrol nu a putut frece cu alte bunuri, astfel încât să se evite orice rupere.

2.Verificați tensiunea lanțului de o dată în fiecare lună, și reglați șurubul de cheie de cuplu.

3.Lubricate ghid tija lunar .Clean șina de ghidare și se adaugă lubrifiantul în fiecare lună.

4.Înloc lubrifiantul a dispozitivului de reducere la fiecare 6000 oră de lucru. (Performanța lubrifiantul este egal cu EP460 (Kg.4.400)

ulei hidraulic 5.the a rezervorului de ulei ar trebui să fie înlocuit, iar plasa de filtrare ar trebui să curățați de la fiecare 8000 de ore, sau când zgomotul pompei de ulei începe mai mare și mai mare.

Se recomandă să se utilizeze MOBIL DET 35 sau SHELL TELLUS 46 sau ulei hidraulic echivalent cu ISO VG 46.

Rezervorul de ulei și filtrul de la trebuie finalizată curățat la înlocuirea nivelului uleiului hidraulic oil.The ar trebui să fie mai mare decât net de filtru și completă a rezervorului de ulei adăugarea de lubrifiant.

6.The de presă cap de deplasare este necesară pentru a păstra accesoriile electrice curate.

Presa este strict interzis să aibă ulei sau alte lucruri inflamabile lipirea pe components.it electrică nu este, de asemenea, permis să acopere, pachet componentele electrice sau caseta de instrumente electrice de lucrurile inflamabile, astfel încât să se evite foc.

Masina de 7.The este necesară pentru a curăța mașina și verificați șurubul în fiecare zi.

Masina de 8.The este necesar pentru a transforma placa de tăiere sau de tăiere bord peste pentru a utiliza în fiecare săptămână.

Masina de 9.În este necesar pentru a transforma placa de aluminiu și de a schimba direcția la fiecare 3 luni, astfel încât să se reducă uzura.

10.Please opri motorul cât mai mult posibil în cazul în care aparatul nu funcționează.