De ce ai nevoie Când instalarea Cutting Machine Die

Ce ai nevoie atunci când instalați mașină de tăiere mor?

1.First, trebuie să aibă grijă să citiți instrucțiunile înainte de a instala și manuală folosind matrița de tăiere machine.Note: Înainte de orice operație de lucru sau de întreținere, aparatul trebuie să fie deconectat de la linia principală de energie electrică.

2.TRANSPORT SI HANDLING.:the Masina este livrat pe un palet și acoperit cu folie de plastic protectoare, sau într-un caz de lemn deschis sau închis sau ladă. Filmul din plastic va proteja numai aparatul de umezeală și praf în timpul transportului; nu se poate proteja aparatul împotriva banging în timpul operațiunilor de manipulare. Presa este fixat pe palet sau la baza cutiei în trei puncte.

3.Machine Controale: Pentru a verifica orice deteriorare a mașinii poate fi suferit în timpul transportului, a controla starea comenzilor de presă (cel puțin din exterior) și verificați pentru orice scurgeri de ulei.

Înainte de a conecta aparatul la linia principală, verificați dacă tensiunea este aceeași cu cea a mașinii imprimate pe placa atașată la cutia electrică. În cazul în care tensiunea sau frecvența este diferită de cea a liniei principale, cereți sfatul de la producător sau de agentul de vânzări.

îngrijire 4.Take pentru a verifica interiorul materialului care urmează să fie tăiate nu conține angrenarea metalice sau similare, care nu numai că va deteriora moare, dar, de asemenea, provoca violente de zbor așchie.