Ce tipuri de mașină stantat în pantofi Industries

Ca un pantofi de conducere ștanțarea de-designer de mașini și producător, mașini Shuoying au dezvolte trei modele pentru industria de incaltaminte:

1.Deschiderea batiului mașină de tăiere braț:

13066.png13070.png13075.png

Acest tip de mașină de tăiere este utilizat pe scară largă în multe pantofi factories.The swing fascicul de presă de tăiere este, de asemenea, numit de presă de tăiere leagăn braț care au fascicul de leagăn sau leagăn head.Just taie forme din material de pantofi, folosind o matriță de metal ascuțit bucată.

2.Travelling mașină de tăiere cap:

13515.png

Mașina de tăiere cu capul de deplasare este potrivit pentru tăierea singur strat sau mai multe straturi de material pantofi, adecvat pentru tăierea materialelor especial largi și spiralate. În plus, este deosebit de potrivit pentru tăierea pieselor care necesită matrițe mici, tăierea regulată și lotului de producție.

3.Plane masina de debitat:

Mașina de tăiere plan cu pat mare de tăiere .Fast, liniștit, ușor de operat
Este de siguranță pentru muncitorii de două operațiuni de mână clienților din Asia switch.Most dori să utilizeze planul de tăiere mașină pentru producția de pantofi.

14144.png

Piele Marfuri procesul de luare

Bunurile din piele este utilizat ca portofel, geanta carte, portofel, verificați-vă dosarele, cazuri-cheie, deținătorii de carduri, genți de mână și alte articole din piele mici.

1.Die Se taie pielea cu formă die.There de tăiere nu au nici o matriță de tăiere presă pentru piele înainte, lucrătorul trebuie să taie pielea cu tools.Now presa din piele Clicker fabricate de noi poate muri taie pielea foarte ușor și va fi mult mai rapid decât pielea tools.The cut-out din piele este de înaltă calitate.
2.Leather si piele spate tratament, piele unse cu întreținere din nou, atâta timp cât piele obișnuită l curat.
3.Bonding, lipire sau temporară din piele de piele dublă legătură.
4.Drilling, poziția de legare a primului bit necesita suturi pumn. (Cum ar fi poșete, portofele și alte structuri)
5.Stitching, cusut cu un ac și ață înainte și înapoi.
6.Trimming, marginea de cusut după prima verificare a, face modificări pentru a se asigura margine coerente.
7.Edge, pe corecția de margine vopsită îngrijit pielea în timp ce ulei.