Mașina de presare hidraulică la rece este foarte necesară în lucrare

Mașina de presare hidraulică la rece este un fel de mașină care este necesară pentru munca zilnică a mașinii. Oferă o bază pentru activitatea noastră de producție și accelerează dezvoltarea industriei mașinilor-unelte. Mașina de presare hidraulică la rece a citit manualul de instrucțiuni înainte de a folosi mașina. Performanța și metoda corectă de funcționare. Trebuie să folosim corect această mașină pentru a ne aduce mai multe beneficii.

Masina de presare hidraulică la rece, în principal prin sistemul hidraulic, sistemul de comandă electrică, placa de presiune și compoziția corpului. Sistemul hidraulic constă dintr-un cilindru, un rezervor de combustibil, o pompă de ulei, un motor de pompare, un bloc de supapă de comandă și un manometru. Rezervorul este umplut cu ulei, care este pompat de pompa de ulei pentru a conduce pompa de ulei. Uleiul este trimis la cilindru prin conectarea tubului pentru a face funcționarea cilindrului. Supapa de siguranță poate face presa în procesul de extrudare să producă contrapresiune, să joace un rol neted, mingea electromagnetică. Valva este utilizată pentru a menține presiunea stabilită de sistem, iar manometrul este utilizat pentru a arăta presiunea. Sistemul de control electric este alcătuit în principal din circuitul principal și circuitul de comandă, circuitul adoptă întreruptorul automat, siguranța și contactorul AC pentru a continua suprasarcina, scurtcircuitul, presiunea depresivă și protecția sub presiune la presă Motor și supapa electromagnetică. Mecanismul de echilibrare a plăcuțelor este compus în principal dintr-un suport de ridicare echilibrat, un dispozitiv de ridicare, un arbore rotativ. Compoziție fixă cu rotație fixă, două rafturi echilibrate, stânga și dreapta, montate pe fuselaj. Cele două extremități ale arborelui rotativ sunt fixate cu dispozitive de ridicare. Ambele capete ale arborelui rotativ sunt prevăzute cu lagăre astfel încât să poată fi rotite flexibil cu arborele rotativ. La ridicarea plăcii de ridicare, dispozitivul de ridicare nu echilibrează rackul? Rotiți, astfel încât plăcuța de presiune din procesul de ridicare să fie întotdeauna echilibrată. Platoul constă dintr-o plăcuță superioară și o placă inferioară. Plăcile de presare superioare și inferioare sunt realizate din profile sudate și plăci de oțel. Planul de lucru este terminat de o mașină de frezat pe scară largă pentru a se asigura că planul de lucru este neted și neted. Placa superioară este conectată cu tija cilindrului cilindrului, iar ridicarea și coborârea plăcii de presiune se realizează prin ridicarea cilindrului. Sub placa de presiune sudată direct pe baza fuselajului. Realizarea întregii structuri se fixează. Fuselajul este realizat din oțel sudat, structură compactă, rezistență bună.

Mașinile de presare hidraulice la rece sunt compuse în principal din sisteme hidraulice, sisteme electrice de comandă, plăci și fuselaj. La începutul utilizării, trebuie să verificăm condițiile de siguranță pentru a asigura siguranța producției noastre zilnice, mai bine pentru dezvoltarea industriei noastre grele și Toate gardienii nu pot fi îndepărtați sau deschiși când mașina este în funcțiune. În operațiune pentru a vă asigura că planul de lucru este neted și așa mai departe.