Direcția de dezvoltare a mașinii de tăiere

Die Cutting Machine este utilizat pe scară largă, principiul de lucru nu este complicat, tehnologia de tăiere a metalelor este în principal utilizarea de cuțit de tăiere, cuțit de oțel, mucegai de metal, sârmă de oțel, prin amprenta pentru a exercita o anumită presiune, într-o anumită formă . Dacă întreaga imprimantă a fost presată într-un singur produs grafic numit tăiere; Dacă folosirea sârmei de oțel în materialul imprimat pe urmele urmelor de mărci de ieșire sau de îndoire numite indentare; În cazul în care utilizarea yin și yang două șabloane, încălzit la o anumită temperatură, imprimate pe suprafața materialului imprimat cu un efect tridimensional al modelului sau font numit bronzare; Dacă un material de bază pe un alt substrat numit pastă; Cu excepția restului părții originale a produsului Pentru deșeuri.

1. Tradiționale autocolante marcă de imprimare întreprinderile de fabricare a presei. Producția în perioade dificile, producția și vânzările scad an de an. Motivul este că producția de produse de înaltă tehnologie, una dintre prese de imprimare tipografice de înaltă eficiență și prese flexografice, este mărită prin imprimare, iar chiar și eficiența de producție prin tăiere circulară este mult mai mare decât imprimarea intermitentă, Die - în spatele echipamentului de producție.

2. Masina rotundă de presiune rotundă de tăiere va fi cel mai mare lot de produse de ambalare imprimate, cel mai bun mod de a muri. A fost utilizată pentru linii de producție de tipărire flexografică, forme pentru prese de tipar, mașină de decupare ondulată pentru decupare, mașini de tăiat mașini de tăiat, autocolante rotative, prese de imprimare pentru mărci comerciale, linii de producție de imprimare prin gravură, precum conectarea echipamentelor de imprimare și ambalare. Odată cu dezvoltarea tehnologiei de tipărire, în special a nivelului de prelucrare a tamburului de tăiere circular, gama de aplicații de tăiere circulară va fi mai extinsă, iar eficiența producției de tăiere va fi îmbunătățită în continuare.

3. Odată cu dezvoltarea rapidă a industriei de tipărire și ambalare, amploarea întreprinderilor se extinde. Aplicarea automată a pieței de aplicare a mașinilor de tăiere va continua să se extindă. Dimpotrivă, piața semi-automată a mașinilor de debitare a mașinilor de debitat va fi redusă în continuare, pe lângă productivitatea scăzută, intensitatea forței de muncă a operatorului și alte motive, securitatea este slabă, predispusă la accidente care implică dezavantajele motivului principal al drumului. Cu toate acestea, datorită amploarea industriei de imprimare și ambalare din China, diferența dintre dimensiunea acestui dispozitiv va avea o anumită piață, va juca în continuare un rol.