Mașina de tăiere automată este o astfel de echipă complexă

Odată cu îmbunătățirea tehnologiei de tipărire, mașina de tăiere automată în viața noastră joacă un rol din ce în ce mai important. Masina de tăiere automată este forța principală a echipamentelor de finisare, industria tipografică continuând să crească și să se dezvolte, Tăiere Cererea de operațiuni este, de asemenea, în creștere, deci trebuie să acordăm o atenție deosebită funcționării echipamentului, detectarea în timp util a problemelor și rezolvarea problemei. Apoi Auto-alimentarea Die Cutting Machine în funcționarea a ceea ce este problema avem nevoie să acorde o atenție deosebită la ea?

În timpul funcționării echipamentului, trebuie să verificăm în timp util rotirea pieselor, dacă este anormală, trebuie să fie închise rapid pentru a verifica și regla eliminarea sunetului anormal și apoi a producției.

Hârtia este în principal problema, în Mașina de tăiere automată a mașinii de tăiere înainte de a fi necesar să verificați dacă hârtia îndeplinește cerințele procesului, indiferent de eroarea din intervalul admisibil.

Operatorii trebuie să fie profesioniști, personalul care nu lucrează nu trebuie să opereze echipamentul, pentru a evita accidentele.

Masina automată de tăiere a mașinii de tăiat un echipament atât de complex, care trebuie să aibă o mulțime de dispozitive de fixare, cum ar fi șuruburile din oțel, să nu strângeți cuvintele care vor cauza marginile uzurii sau cartonului zdrobit și așa mai departe; Armătura mucegaiului dacă nu este strânsă Cauzează procesul de cădere.

Plăcile de marcă palpabile sunt adesea necesare pentru verificarea amplasamentului, dacă corpurile străine trebuie îndepărtate imediat.

Necesitatea de a instala în mod regulat uleiul de lubrifiere pentru funcționarea echipamentului, verificați în mod regulat dacă șuruburile libere, comutatorul de siguranță este sensibil.

Din 2002, China a devenit cel mai mare consumator de mașini-unelte la nivel mondial. Chinei structura industria de mașini unelte cu dezvoltarea industriei de automatizare continuă să se adapteze, die-cut tehnologia mașină de tăiere a accelerat, de asemenea, realizarea unei dezvoltări durabile a drumului nou la industrializare. Cu precizia și eficiența producției de mașini-unelte, în 2013, perspectivele pieței de mașini-unelte CNC din China sunt, de asemenea, noi schimbări. În prezent, majoritatea mașinilor-unelte folosite în țara noastră sunt mașini-unelte obișnuite. Numărul mașinilor obișnuite este imens și problemele de securitate sunt evidențiate. Prin urmare, problemele de securitate devin un obstacol major în dezvoltarea sa. Creșterea performanței de siguranță, îmbunătățirea naturii siguranței mașinii, rezolvarea problemei gradului scăzut de NC, răniri frecvente ale personalului, nivel scăzut de siguranță, eficiența producției nu este o problemă mare. După finalizarea mașinilor-unelte CNC, poate îmbunătăți foarte mult eficiența procesării și automatizarea, grad inteligent. Reducerea posibilității contactului operatorului cu părțile periculoase; Sistemul de operare și interfața de operare din ce în ce mai multe cerințe ergonomice, pot reduce în mod eficient rata de eroare a operatorului, pentru a reduce accidentul cauzat de accident.