Contactati-ne+8613961933676

Căutare
Banner

Auto-hrănire Sfaturi de întreținere mașină de tăiere

Jul 03, 2017

Pre-precizie de ajustare, hârtie de alimentare cu alimentare automată Die Cutting Machine este de a se asigura că precizie pre-precizie de pre-poziționare precizie a parametrilor cheie, regla exactitatea de reglementare implicate în mulți factori, unii operatori de multe ori utiliza numai Sistemul de pre-inspecție, Această metodă este neștiințifică. Deși sistemul de pre-verificare poate evita ca hârtia să nu fie în poziție, hârtia de prindere a dinților este cauzată de oblicul de hârtie incorect și de alte probleme, dar dacă doriți să reglați într-adevăr precizia sistemului prin sistem, diametrul sondei trebuie ajustat De la aproximativ 1 mm la 0.1 mm Din precizia alarmei, faptul că acest lucru nu poate fi atins. Prin urmare, ar trebui să țină cont de role de presiune, timp de hârtie, de reglementare laterală și de alți factori, acuratețea regulamentului de a se adapta la cea mai bună condiție.

Este foarte important ca unii dintre operatori să oprească această funcție de detectare pentru o mașină de tăiere automată cu hârtie alimentată cu coli, care este extrem de periculoasă. În cazul în care apăsați-Detectarea de detectare normală și în afara de hârtie, atunci, odată ce Departamentul de presa de blocaj de hârtie situație, câteva straturi de hârtie va suprapus instantaneu, va provoca un accident de masina, deteriorarea echipamentului, iar accidentul este foarte dificil Pentru a face față.

Înlocuirea periodică a lubrifianților, marca single-foaie Auto-alimentare Die Die Masini de tăiere documente din fabrică sunt foarte stricte de masă de masă de lubrifiere, diferitele părți ale echipamentelor de lubrifianți necesare model, în special înlocuirea ciclului de ulei de lubrifiere sunt revendicări detaliate. În general, întreprinderile de bază de afaceri în conformitate cu cerințele de brand, model pentru a cumpăra lubrifianți, dar în mod inadvertent la înlocuirea regulată a lubrifianților. Multe personal de gestionare a lubrifianților de echipamente în înlocuirea ciclului de ulei vine, vezi ulei din rezervorul de combustibil este încă foarte clar, în costul de considerente de cost, să renunțe la înlocuirea planului de lubrifianți noi, lăsați echipamentul să continue să ruleze.