Sfaturi de întreţinere automată Die tăiere masina

Ajustarea pre-precizie, tiparit mor tăiere masina automata este pentru a garanta că precizia de pre-standard precizie a parametrilor cheie, ajustarea de precizie din regulament implică o gamă largă de factori, unii operatori folosesc adesea doar sistem de pre-inspecţie, această metodă este neştiinţifice. Deşi sistemul de pre-selectare poate evita hârtia nu este în loc, dinte rând cleşti pentru hârtie cauzate de hârtie nesigure oblic şi alte probleme, dar dacă doriţi să ajustaţi cu adevărat exactitatea de sistem prin intermediul sistemului, diametrul sondei trebuie reglată la aproximativ 1 mm la 0,1 mm de precizie alarma, faptul că acest lucru nu poate fi realizat. Prin urmare, ar trebui să ia în considerare cu role de presiune, hârtie timp, partea regulament şi alţi factori, precizia regulament să se adapteze la cele mai bune condiţii.

Este foarte important pentru unii a operatorului pentru a dezactiva această funcţie de detectare pentru o tiparit automat mor masina de debitat, care este extrem de periculos dacă apăsare-fixare este alimentat de detectare de normal şi hârtie de detectare este închisă, apoi o dată Departamentul de presă al hârtie gem situaţia, câteva straturi de hârtie va instantaneu suprapuse, va provoca un accident de masina, mare deteriorarea echipamentului, şi accident este foarte dificil să se ocupe.

Înlocuirea periodică a lubrifiantilor, marca singură foaie automată maşină de tăiat mor fabrica de documente sunt foarte stricte de lubrifiere ciclu de masă, diferitelor părți ale echipamentelor necesare lubrifianţi marca, model, în special înlocuirea de lubrifiere ciclu de ulei sunt detaliate în cerere. În general, întreprinderi de afaceri de bază în conformitate cu cerințele de marca, model pentru a cumpara lubrifianţi, dar din greşeală pe înlocuirea periodică de lubrifianti. Multe echipamente de lubrifiere Personalul de conducere în înlocuirea a ciclului de ulei se apropie, vedea uleiului în rezervorul de combustibil este încă foarte clar, în costul de consideraţie, să renunţe la înlocuirea nou plan de lubrifianţi, lasa aparatul continua să funcţioneze.