Viteză de tăiere Cutting Machine

Cu utilaje moderne, dezvoltarea industriei, pentru îmbunătăţirea continuă a calităţii şi precizia de tăiere, să îmbunătăţească eficienţa producţiei, reducerea costurilor de producţie, de prelucrare, de asemenea, cerinţa de funcţia mare inteligente şi automate de tăiere este în creştere. Dezvoltarea de masina de debitat CNC trebuie să îndeplinească cerinţele moderne de prelucrare mecanica. Cutter este împărţit în flacără cutter, masina de debitat cu plasma, masina de taiat cu laser, tăiere de apă, etc. Maşină de tăiere cu laser este cea mai eficientă, precizia de tăiere şi grosimea de tăiere este în general mic. Viteza de tăiere masina de debitat cu plasma este de asemenea foarte rapid, şi suprafaţa de tăiere a anumitor panta. Masina de debitare flacara este destinat materialelor grele din oţel carbon. Maşină de tăiere cu laser este cea mai eficientă, precizia de tăiere şi grosimea de tăiere este în general mic.

Gama de aplicare

Masina de debitat utilizate cu metal si nemetal industriei, în general, compararea nemetalice industria puncte meticuloasă, cum ar fi tăiat piatră, masina de taiat piatra, masina de taiat apa, vazut cutter, taie pânză şi plastic, fibra chimice produse cu laser masina de debitat, masina de debitat lama, materiale metalice de tăiere a masina de debitare flacara, masina de debitat cu plasma, masina de debitare flacara, masina de debitat CNC în interiorul şi manuală două tipuri mare, categoria de masina sport mic, manual, semi-automat, pur manuală, cu CNC, lucrari la inaltime masina de debitat CNC, consolă tip CNC masina de debitat, masina de debitat CNC desktop, interfingering liniile nc cutter, şi aşa mai departe!

costul

Cea mai scumpa masina de debitat cu laser, şi, de asemenea, este un fel de înaltă tehnologie de precizie şi cel mai eficient de tăiere echipament, masina de debitat apă cuţit, flacara masina de taiat din nou costurile sunt relativ scăzută, plasmă de tăiere masina utilizarea cel mai mic cost (per bagaj)

În linia de producţie superioare sticlă cu goluri sau pentru a îmbunătăţi soiul de producţie, vom alege sticlă specială tăietor automat, dar în achiziţionarea de următoarele puncte:

Precizie de taiere I.

În general, este necesar să fie la 0,5 mm pentru constructii Industrie clasa; Cu toate acestea, cerinţa pentru automobile reflectorul este sub 0. Olmm. Producătorii de maşini pentru a oferi precizie este, în general, în plus sau minus 0. 2 mm, dar nu pot vedea introducerea de manuale de produs, lumina ar trebui să aibă un complet atunci când testul de acceptare tăiere de precizie a programului, pentru a măsura precizie de tăiere reale de produse, avem, de obicei, o duzină de suprafata probei de testare. De testare, am înţeles complet aplatizare a platformei de tăiere şi de control de sincronizare a sistemului de control.

2. viteză de tăiere

Pe premisa de a întâlni precizia de tăiere, putem vorbi despre viteza din cauza platforma de tăiere scurt, cu ochii lui cea mai mare viteza, este dificil de a determina dacă putem folosi tăiere masina servo drive cu software-ul de simulare a funcţiei pentru a verificaţi Dacă viteza motorului pentru a atinge cel mai înalt. Nu reduce viteza de tăiere, creşte adăugarea şi scăderea viteza. Axele pot fi testate separat şi în acelaşi timp.

3. automată optimizare funcţia de culegere

Acolo la sfârşitul masina de debitat, ia în considerare costul de prelucrare şi volumul de particularitate a piesei, în general, nu foarte educat oameni să se usuce, care necesită tăiere masina de funcţionare este simplu şi uşor de înţeles, nu prea complicate, altfel va fi o mare maşini la preţuri accesibile nu permiteam situaţie jenantă. Este mai bine să aibă funcţia de evitarea defect, pentru că geamul interne backplate, uneori, a produselor cu defecte. Biblioteca de graficul de tăiat speciale tip ar trebui să fie mai flexibilă, ar trebui să facă graficul de CAD pentru a putea participa la aspectul.

4. întreţinerea este convenabil

Am / 0 şi mecanice, senzori pe semnalul nu sunt echipate cu prea mult, comutatorul inutile şi lampa mai puţin în măsura în care este posibil, deoarece o dată pe sau un dispozitiv mecanic este în ordine va afecta masina de debitat, utilizarea de probabilitate de eşec componentă este scăzută , mai puţin de cabluri, de asemenea, este mai mic, uşor de a găsi vina şi înlocuirea pieselor, cel mai bun poate depana pe ecran toate I / 0 semnal statului. Costurile de întreţinere sunt un factor important care trebuie luate în considerare atunci când achiziţionează o maşină.

5. energie

La fel că cerinţele de dimensiune de tăiere poate fi completat, oportunităţi de tăiere a consumului de energie poate aduce multe beneficii întreprinderii. Una este de a proteja mediul şi de a salva energie. Al doilea este de a salva companiei cheltuielile zilnice.