Die Cutting Machine Die-tăiere atunci când soluția Burst Line!

Unii clienți au cerut Xiao Bian spus eșec mașină de tăiere, dar nu știu în cazul în care problema se află, și mai târziu, cu o serie mică de producători descris un eșec mic mașină de tăiere, Xiaobian a auzit aceste cazuri să cunoască mucegai Masina de tăiere mor atunci când linia de spargere , atunci ce este mașina de tăiere mor atunci când linia de spargere ea? În mod obișnuit, produsul se află în mașina de tăiere cu presiune joasă, prin tăiere sau pliere fină, cu indentare la fisura de hârtie. Această defecțiune apare adesea în corpul mașinii de tăiere; cum să facem față acestor situații? Pole bucata de perforare mașină Xiaobian să vă spun;

În primul rând, grosimea hârtiei (plăcii) este prea mare, linia scurtă de atac, de această dată alegerea înălțimii firului de tăiere trebuie să fie rezonabilă.

În al doilea rând, placa de oțel după hârtie după linia explozivă, de data aceasta ar trebui să fie hârtie subțire pad.

În al treilea rând, presiunea mașinii de tăiere este prea mare atunci când linia explozivă, de data aceasta ar trebui să fie de a reduce presiunea, astfel încât partea deșeurilor doar diferite.

În al patrulea rând, mucegai de indentare sau la sfârșitul hârtiei prea groasă, linia îngustă indentare, explozive. Ar trebui să se folosească grosimea adecvată a matriței de indentare, lățimea de inserție să fie moderată.

5, hârtie clare, conținut scăzut de apă, în special prin hârtie lustruită la temperaturi ridicate, se taie atunci când linia explozivă. În acest moment, în mor înainte de prima umiditate a hârtiei, poate fi folosit pentru a apă de hârtie la apa săraci, adăugați conținutul său de apă, astfel încât nivelul de ușor de flexibil, și apoi mor de tăiat mașină. După decupare în cazul în care caseta atunci când linia de spargere, la cuier la apă, pentru a reduce situația liniei de spargere.

Șase, imprimați aspectul unei suprafețe mari de albastru sau negru și alt câmp de culoare închisă, tăiate după culoarea explozivă, linia de spargere. Când imprimați, adăugați cerneală sau adăugați aditivi de cerneală în cerneală închisă pentru a spori aderența de cerneală pe hârtie, pentru a reduce culoarea exploziei, aspectul liniei de spargere.

Șapte, taie acumularea de pulbere de hârtie în slotul din linia explozivă. Operatorii ar trebui să elimine cu promptitudine hârtia curată, materiile străine și așa mai departe.