Cum funcționează mașina de presă rece?

Aparat de presă rece, suntem în viața de zi cu zi, de lucru sunt adesea folosite, dar nu știu pe toată lumea de pe "presa hidraulică" dacă să știu? Aparatul de presă rece funcționează sub forma unor puncte: tip șurub, tip hidraulic. General de presiune hidraulică de presiune hidraulică mașină în toate aspectele de mai bine. Hidraulic presa rece Zgomotul de lucru al mașinii este mic, viteză ridicată de ridicare. Componentele principale ale mașinii de presare hidraulice la rece, în principal, prin: sistemul hidraulic, sistemul de control electric, placa de presiune și compoziția corpului.

Structura principală a mașinii de presare hidraulice la rece

În principal, prin: sistem hidraulic, sistem de control electric, placă de presiune și compoziția corpului.

Sistem hidraulic: compus din cilindru, rezervor de combustibil, pompă de ulei, motor de pompă de ulei, bloc de supapă de comandă și manometru. Rezervorul este umplut cu ulei, care este pompat de pompa de ulei pentru a conduce pompa de ulei. Uleiul este trimis la cilindru prin conectarea tubului pentru a face funcționarea cilindrului. Supapa de siguranță poate face presa în procesul de extrudare să producă contrapresiune, să joace un rol neted, mingea electromagnetică. Valva este utilizată pentru a menține presiunea stabilită de sistem, iar manometrul este utilizat pentru a arăta presiunea.

Sistemul de comandă electrică: în principal prin circuitul principal și circuitul de comandă, circuitul cu întreruptoare automate, siguranțe, contactor AC pe motorul presei, supapă solenoidală, cum ar fi suprasarcină, scurtcircuit, pierdere de presiune și protecție la subtensiune.

Mecanismul de echilibrare a plăcii: în special prin balustrada de ridicare a balanței, dispozitivul de ridicare, arborele rotativ. Compoziție fixă cu rotație fixă, două rafturi echilibrate, stânga și dreapta, montate pe fuselaj. Cele două extremități ale arborelui rotativ sunt fixate cu dispozitive de ridicare. Ambele capete ale arborelui rotativ sunt prevăzute cu lagăre astfel încât să poată fi rotite flexibil cu arborele rotativ. La ridicarea plăcii de ridicare, dispozitivul de ridicare nu echilibrează rackul? Rotiți, astfel încât plăcuța de presiune din procesul de ridicare să fie întotdeauna echilibrată.

Plăcuța: este formată din placă superioară și placă inferioară. Plăcile superioare și inferioare sunt profile sudate și placă de oțel, planul de lucru de către mașina de frezat medie de la o mașină de frezat mare, pentru a asigura planul de lucru lină și netedă. Placa de presiune superioară este conectată cu tija cilindrului cilindrului, iar ridicarea și coborârea plăcii de presiune se realizează prin ridicarea și coborârea cilindrului. Sub placa de presiune sudată direct pe baza fuselajului. Realizarea întregii structuri se fixează.

Fuselaj: sudat cu oțel placat, structură compactă, rezistență bună.