Cum de a rezolva problema de maşină de tăiat mor este buna nu hârtie

Există o varietate de motivele pentru care lucrarea nu este buna, mai ales pentru hârtie deformare, suprafaţa imprimată este prea neted sau cauzate de alte defecţiuni mecanice.

(1) lucrarea nu este buna din cauza deformare a hârtiei

Ca procesul de die de decupare este finalul unui proces de tipărire, hârtie după o serie de procese de uşor de a produce deformări, mai ales după temperatură înaltă, înaltă presiune lustruit. După ce filmul este mai serios deformare de hârtie, apoi Feida adesea nu poate fi o hârtie netedă.

(2) de pe suprafaţa imprimată este prea neted cauzate de hârtie nu este buna

După filmul acoperire produse din cauza suprafaţa sa este prea buna, dar, de asemenea, la lucrarea cauzate unele dificultăţi. Pentru cele două cazuri de mai sus, operatorii cu experienţă vor face lucrările pregătitoare înainte de hârtie, cum ar fi: încărcare hârtie, Adauga unele hârtie hârtie pană sau rola de hârtie pentru a păstra lucrarea în avans, atunci când hârtia în avans pentru a juca Side, bate lucrare sau viteza de Die masina de taiat pentru a reduce, în general, pot evita aceasta problema.

(3) mecanice eşec cauzată de dificultăţi de hrănire

Feida aspiraţie aspiraţie nu este suficient, din hârtie gramada pe planul de amplasare nu este potrivită, regulile nu sunt exacte şi alte motive mecanice va determina procesul de alimentare hârtie oblice, dublu foi, gol şi alte erori. Atâta timp cât obicei mor lucrări de întreţinere maşină de tăiere şi piese mecanice de ajustare va fi evitată din cauza unor defecţiuni mecanice provocate de dificultăţi de hrănire.