Introducerea a trei tipuri de mașină de tăiere

Astăzi, Xiaobian împreună cu dvs. pe piața comună mașină de tăiat-a tăiat are trei categorii: plat presiune-mor mașină de tăiat, plat-die mor-mașină de tăiere și rotunde presiune rotund moara masina de debitat.

Ceea ce știm cu toții că trei tipuri de mașini de debitat pe care fel de piață este mai extinsă? Aceasta este o mașină de tăiat cu presiune joasă mașină de decupat cu presiune joasă în raport cu alte mașini de tăiat cu o structură simplă, ușor de întreținut, ușor de operat, ușor de înlocuit cu plăcuța de tăiere, potrivită pentru greutatea diferită a foii, Serie de avantaje, deci are o gamă largă de piețe.

Dar, deficiențele sale sunt, de asemenea, evidente, de exemplu, este nevoie de o mulțime de presiuni de muncă, care determină intensitatea forței de muncă, eficiența scăzută a producției. Este o gamă largă de aplicații, potrivite pentru cutii de carton pliabile, cutii de carton, cutii de carton ondulat, cu tăieturi de tăiere. \

Următoarele serii mici cu tine pe masina rotunjită de presiune Masina de taiere: Masina de decupare rotundă de tip rotund, cea mai mare parte din masina de imprimare prin presare rotundă de la Heidelberg, din transformare, avantajele sale sunt evidente: datorită activității sale este linia Contact, mașina Prin presare doar o mică presiune, astfel încât sarcina mașinii este relativ stabilă.

Dezavantajul este că, datorită faptului că mașina de tăiere și rola de presare sunt ușor de rulate și deplasate, domeniul de aplicare este relativ îngust. Este în general potrivit pentru tăierea cartonului cu o greutate mai mică de 400 g / m2 și este deosebit de potrivit pentru tăierea hârtiei și galvanizarea foliei de aluminiu. În procesul de tăiere a hârtiei, ar trebui să se acorde atenție direcției fibrei de hârtie, generalul ar trebui să fie paralel cu cilindrul în direcția axială, în caz contrar va provoca un fenomen grav de întindere a hârtiei.

Seria finală mică cu dvs. pe masina rotundă de presiune rotundă Die Cutting Machine: presiunea rotundă Die Cutting Machine este funcționarea continuă a tamburului, astfel încât eficiența sa de lucru față de alte mașini de tăiat Die este cea mai mare, potrivită în special pentru producția de masă, dar Este tocmai datorită vitezei de tăiere a matriței, rezultând uneori că nu poate garanta precizia de tăiere a matriței necesară. Este la fel ca presiunea circulară Die Cutting Machine, utilizarea principiului contactului de linie pentru a finaliza lucrările de turnare, astfel încât în Masina de tăiere Die o mică presiune, iar distribuția de presiune este mai uniformă, astfel incărcarea mașinii este relativ stabilă.

Dar versiunea Cut Die Machine este curbată într-o suprafață curbată, astfel încât în plăcuța și placa pe dificultate dificilă, dificultatea tehnică este relativ mare, costul plăcii este relativ mare, - versiunea de reducere a costului cu 25-100% mai mare. Masina rotunda de rotunjire sub presiune este utilizata in principal pentru produsele ondulatoare de decupare si marcarea online a marcajelor, cota de piata curenta este foarte scazuta.

Cele de mai sus este presiunea de plat Die Cutting Machine, masina de presiune plat Masina de decupare și rotund de presiune rotund Die Cutting Machine trei tipuri de Die Cutting Machine o scurtă introducere, în speranța de a vă aduce ajutor.