Introducere în factorii mașinii de tăiere

Ce fel de mașină de tăiere?

1, presiune rotundă Die Cutting Machine

O rolă este echivalentă cu cilindrul de imprimare, presiunea de tăiere; Cealaltă este o matriță cu role cuțite. Forma de cuțit cu role are două categorii majore de lemn și metal, fostul carton ondulat, foarte grav decupat, care are o metodă de coroziune chimică sau de gravare electronică de prelucrare a mucegaiului pentru cuțite, în principal pentru etichete autocolante și tăiere mărci comerciale. Este, de asemenea, un metal cuțit cuțit role este utilizat în principal în produse high-end pe termen lung, utilizarea de tip strivi sau de forfecare.

2, mașină de debitat cu presiune rotundă

Presiune rotundă Mașină de tăiere Die în aplicarea de piață rareori, nu există nici un producător profesionale, aici nu le repeta.

3, mașină de tăiat cu presiune joasă

Flat Die Cutting Machine este în prezent cel mai utilizat pe scară largă de tip cel mai comun, dar și cele mai multe modele de producători intern și extern.

1, Die Cutting Machine placa de tăiere, dacă forma complexului sau aranjat o mulțime de piese live, și punctul de tăiere-mizerie este foarte mic, foarte puțini, este ușor de a provoca de tăiere atunci când versiunea. În acest moment ar trebui să fie adecvate pentru a crește numărul de puncte, dacă este posibil, ar trebui să fie lungimea de lungime a piesei de prelucrat și direcția de hârtie pentru a menține coerente.

2, dacă versiunea de tăiere a benzii elastice (sau burete) este prea moale, nu poate sări cu succes hârtia, va cauza, de asemenea, variante pierdute. În acest moment ar trebui să se utilizeze duritate mare, elasticitate bună a benzii elastice de înaltă calitate (sau burete).

3, rândul de presiune este prea devreme pentru a începe o mică versiune a motivelor importante. După tăierea matriței, când platforma în mișcare este în jos, deși hârtia a fost banda elastică (burete) din linia cuțitului, ci deoarece banda elastică (burete) este în general mai mare decât linia cuțitului de 2 până la 3 mm, de această dată dacă Rândul gripperului Începeți mișcarea, va fi datorată benzii elastice (burete) care va apăsa încă hârtia de pe podea și va rupe ușor hârtia cauzată de versiunea liberă. În acest moment ar trebui să existe mecanismul intermitent pierdut și manșonul de cuplare a roții principale a roții pentru a regla platforma în mișcare de la punctul mort de jos 7 la 8 mm (tăierea ondulată atunci când tăierea trebuie să fie de 10 până la 15 mm), rândul de presiune a început să se miște .