Metoda de presă hidraulică rece masina de rafinare

Hidraulice rece apăsaţi maşină este o maşină rece apăsaţi, comparat generale rece apăsaţi de masini, hidraulice de presă rece în toate aspectele legate de bună performanţă, şi zgomot redus, viteza de ridicare. Hidraulice de rece presa maşini de lucru pentru ceva timp, trebuie să completaţi rece masina de presa ulei hidraulic, metode specifice de realimentare după cum urmează:

1, braţul plasate în paralel cu direcția de pista, viraţi la stânga după cotitură poziție de 45 °, astfel încât găleată cilindru piston tija complet extins, tija cilindru tija piston complet retractat, încet în jos de boom-ul, Deci lopata galeata pe sol şi apoi rândul său, de f motorului, deschide robinetul rezervorului de presă, trage funcționarea mâner, pedalei de mai multe ori pentru a elibera de greutate cauzate de presiunea reziduală sistem.

2, cu benzina spălaţi Jonctiuni, pompa şi conector motor, pune ulei plug, rezervorul de combustibil la partea de sus de combustibil de umplere şi în partea inferioară a scurgere ulei și împrejurimi plăcute.

3, deschide valva de scurgere ulei şi partea de jos a uleiul se scurge plug-in, astfel încât toate vechi de ulei in rezervorul de ulei în ulei.

4, deschide rezervorul de combustibil să scoateţi rezervorul de combustibil, scoateţi filtrul de combustibil, verifica partea de jos a rezervorului şi partea sa, colţ de ulei rezidual contine prafuri sau alte impurităţi. Spălaţi rezervor, în primul rând cu motorina de curăţare de două ori, şi apoi utilizaţi aer comprimat în interiorul rezervorului. Verificaţi dacă colturile interne sunt nămolurile reziduale, impurităţi, etc, până când de curăţare până în prezent, şi în cele din urmă se clătește cu ulei nou din nou.

5, demolarea tubulatură.

6, scoateţi filtrul de sistem pentru toate filtru. Înlocuiţi filtrul, este necesar să verificaţi cu atenţie filtrul cu sau fără prafuri sau alte impurităţi, astfel încât să puteţi înţelege piese de uzură de sistem.

7, drumul principal pompei hidraulice, motor rotativ, mersul pe jos cu motor cavitatea din interiorul uleiul vechi, şi umplute cu ulei nou.

Hidraulice rece presa MachineCold apăsaţi masina pentru metoda de realimentare pentru toată lumea să prezint aici, dacă vă interesează conţinutul nostru introducere, puteţi parcurge site-ul nostru oficial sau telefon contact producătorii noştri să înţeleagă.