Contactati-ne+8613961933676

Căutare
Banner

Metoda de rafinare a mașinii de presare hidraulice la rece

Jul 03, 2017

Presa hidraulică presă rece este un fel de mașină de presă rece, în comparație cu presa generală Presa rece, mașină de presare hidraulică la rece, în toate aspectele bune de performanță și zgomot redus, viteza de ridicare. Hidraulic presa rece Machine de lucru de ceva timp, necesitatea de a umple uleiul hidraulic ulei de presa rece, metoda specifică de realimentare, după cum urmează:

1, bratul plasat în paralel cu direcția pistei și răsuciți la stânga după ce ați răsturnat poziția de 45 °, astfel încât tija cilindrului cuptorului să se extindă complet, tija pistonului cilindrului complet retrasă, încet în jos pe braț, astfel încât lopata Bucket la și apoi opriți motorul, deschideți supapa de eliberare a rezervorului, trageți maneta înainte și înapoi, pedalați de mai multe ori pentru a elibera greutatea cauzată de presiunea reziduală a sistemului.

2, cu benzină curățați temeinic îmbinările țevilor, pompa și conectorul motorului, puneți ștecherul de ulei, rezervorul de combustibil de la partea superioară a umpluturii de combustibil și partea inferioară a scurgerii de ulei și a înconjurătorului acestuia.

3, deschideți robinetul de evacuare a uleiului și partea inferioară a dopului pentru evacuarea uleiului, astfel încât tot vechiul ulei să se găsească în rezervorul de ulei din ulei.

4, deschideți rezervorul de combustibil al rezervorului de combustibil, scoateți filtrul de alimentare cu combustibil, verificați partea inferioară a rezervorului și partea acestuia, colțul uleiul rezidual conține pulbere metalică sau alte impurități. Curățați cu grijă rezervorul, mai întâi cu curățarea motorinei de două ori, apoi utilizați aer comprimat în interiorul rezervorului de combustibil. Verificați colțurile interne dacă există nămol rezidual, impurități etc. până la curățarea până acum și, în final, clătiți cu noul ulei.

5, demolarea tubulaturii.

6, scoateți filtrul de sistem pentru tot filtrul. Înlocuiți filtrul, este necesar să verificați cu atenție filtrul cu sau fără pulbere metalică sau alte impurități, astfel încât să puteți înțelege părțile uzurii sistemului.

7, eliberați pompa hidraulică principală, motorul rotativ, cavitatea motorului de mers pe jos în vechiul ulei și umplute cu ulei nou.

Masina de presare hidraulica la rece pentru metoda de realimentare pe care oricine sa o introduca aici, daca sunteti interesat de continutul introducerii noastre, puteti naviga pe site-ul nostru oficial sau telefonic sa contactati producatorii nostri pentru a le intelege.