Contactati-ne+8613961933676

Căutare

Trendul de dezvoltare al controlului de economisire a energiei pentru mașinile de tăiere hidraulice

Jul 18, 2017

Tendința de dezvoltare a controlului de economisire a energiei pentru mașina de tăiere hidraulică.

În domeniul mașinii de tăiere hidraulice, scopul controlului de economisire a energiei nu este numai de a îmbunătăți eficiența combustibilului, ci și de a realiza o serie de efecte care reduc costul de utilizare. Potrivit datelor, aproape 40% din eșecul mașinilor de inginerie provine de la sistemul hidraulic, iar aproximativ 15% din eroare provine de la motor. Tehnologia de economisire a energiei poate îmbunătăți raportul de utilizare a puterii motorului, reducând pierderea sistemului hidraulic, sistemul de alimentare și încărcând puterea necesară pentru a se potrivi mai bine, reduce intensitatea muncii motorului și a componentelor hidraulice, îmbunătățește fiabilitatea echipamentului in folosinta.

Din dezvoltarea dezvoltării interne și externe, controlul de economisire a energiei al mașinii de tăiere hidraulice are următoarele tendințe:

1) controlul proporțional al controlului raportului electro-hidraulic a fost aplicat mașinilor de inginerie de la începutul anilor 1980 și a fost utilizat pe scară largă în mașinile de tăiat hidraulice. Tehnologia proporțională electro-hidraulică utilizată în mașini de inginerie, ar putea salva o linie complexă, mare de transmisie a semnalului hidraulic, parametrii hidraulici de transmisie a semnalului electric, nu numai că pot accelera răspunsul sistemului, și fac întregul sistem hidraulic de tăiere a mișcării de comandă a sistemului de control mai convenabil și flexibil. După ce a intrat în anii 90, cu dezvoltarea tehnologiei computerizate, controlul proporțional electrohidraulic, pompa proporțională electro-hidraulică, proporțională cu pompa electro-hidraulică proporțională și aplicarea unei supape proporționale este în creștere, devenind astfel "mașina inteligentă de tăiere hidraulică. În primul rând, computerele pot monitoriza automat sistemul hidraulic și parametrii de funcționare ai motorului diesel, cum ar fi presiunea, viteza de rotație a motorului diesel, în funcție de acești parametri și pot controla automat întreaga tăietură hidraulică Sistemul de miscare functioneaza cu o eficienta ridicata si cu o economie de energie.In al doilea rand, poate finaliza o operatie semi-automata, cum ar fi plat, panta etc., pentru a reduce gradul de competenta al soferului, insa calitatea muncii poate fi mult imbunatatita În al treilea rând, diagnosticarea defecțiunilor poate fi efectuată în funcție de parametrii de funcționare detectați astfel încât să faciliteze întreținerea dispozitivului de tăiere hidraulică Mașină. Performanța mașinii de tăiere hidraulice a fost mult îmbunătățită.

2) controlul de pulverizare electrică a motorului diesel se află în motorul tradițional de reglare a turației mecanice a motorului diesel, alimentarea cu ulei de circulație a pompei de injecție a combustibilului și unghiul timpuriu al injecției de ulei sunt afectate de viteza de rotație, ceea ce face performanța motorului diesel Dificil de îmbunătățit în continuare. După aplicarea pe motorul efi de control al motorului diesel, ciclul pompei și avansul injecției de carburant pot fi modificate. Unghiul nu mai este afectat de viteza de rotație, astfel încât mașina de tăiere hidraulică poate funcționa în cea mai bună stare și accelerează viteza de reacție. Dezvoltarea regulatorului de pulverizare diesel electric este un element important pentru îmbunătățirea eficienței energetice a mașinii de tăiere hidraulice.

3) controlul de detectare a sarcinii va continua să dezvolte controlul detectării sarcinii din anii 1970, iar producătorii de componente hidraulice ale mașinilor de inginerie au lansat o serie de produse conexe. Sistemul are o bună eficiență energetică și manevrabilitate, iar șoferii chiar necalificați se pot adapta rapid. Supapa de distribuție proporțională este promovată în continuare tehnologia de detectare a sarcinii în aplicarea mașinii de tăiere hidraulice, pentru a face manevrabilitatea pentru a îmbunătăți mașina de tăiere hidraulică, pentru a rezolva țările occidentale din cauza lipsei unui șofer calificat. Prin urmare, cererea de detectare a sarcinii de control Hydraulic Die Cutting Machine în țările dezvoltate va crește în continuare.

4) există încă șase supape cu multe căi Cu toate că sistemul de detectare a încărcăturii cu patru căi poate oferi o funcționare corectă, dar nu toate situațiile necesită o operare corectă, iar șoferii calificați pot folosi de asemenea mașina de tăiere hidraulică pentru a finaliza funcționarea corectă. Mai important, prețul ridicat al sistemului de detectare a încărcăturilor limitează aplicarea acestuia în țările în curs de dezvoltare. În prezent, mulți dintre cei mai cunoscuți producători de mașini de tăiere hidraulice, produsele lor utilizează ambele sisteme de comandă a supapelor în patru direcții pentru detectarea sarcinii hidraulice de tăiere a mașinii, au folosit șase sisteme hidraulice de supapă, cum ar fi fluxul de control pozitiv și negativ al debitului hidraulic Masina de taiere. Tehnicile mature de fabricare și prețurile scăzute vor permite supapei cu canale multiple cu șase căi să continue să funcționeze.

5) pentru a îmbunătăți în continuare controlul valvei și controlul economiei de energie în cele șase supape multi-modale din sistemul hidraulic, există încă multe locuri care pot fi îmbunătățite, cum ar fi manevrabilitatea, economia de energie, deoarece fabrica de mașini de tăiere hidraulică este încă În studiul din străinătate.

6) combinație multifuncțională pentru a îmbunătăți performanța mașinii de tăiere hidraulice, combinarea diferitelor măsuri de economisire a energiei va fi mai extinsă. În sistemul anterior, pompa hidraulică a fost integrată cu multe funcții, dar datorită limitărilor diferitelor condiții, nu mai mult de trei. Așa cum se arată în figura 14 a pompei hidraulice, presiune integrată tăiat, este controlul fluxului și funcția de limitare a puterii, relativ populare în piață în prezent toate tipurile de diagrama hidraulice principiu diagrama, are, de asemenea, o varietate de funcții sunt integrate. Odată cu dezvoltarea tehnologiei hidraulice, este posibilă integrarea mai multor funcții pe pompă.

7) controlul parametrilor variați pentru a se adapta mai bine la toate tipurile de cerințe de încărcare a mașinii de tăiere hidraulice, în cazurile în care sistemul dinamic al unor componente de comandă internă nu va mai fi un parametru stabilit, dar poate funcționa cu un dispozitiv de tăiere hidraulic Situația și schimbările specifice. De exemplu, la fabricarea seriei EX Hitachi mașină de construcții Hydraulic Die Cutting Machine, presiunea diferențială de reglare a presiunii diferențială a supapei de reglare a presiunii se poate schimba în funcție de starea de lucru, îmbunătățind adaptabilitatea lucrării hidraulice de tăiere a mașinii. Se poate anticipa că, în viitor, sistemul de alimentare al mașinii de tăiere hidraulice, pot fi reglate mai mulți parametri de control, făcând astfel mașina hidraulică de tăiere mai eficientă și mai ușor de operat.

8) controlul de potrivire a pompelor - motor va fi "inteligent" cu ajutorul tehnologiei de control al computerului, controlul de potrivire a pompei și a motorului va realiza în continuare "inteligent", combinația dintre cele două va fi mai îndeaproape, pentru a realiza integrarea controlului . În acest control, controlerul poate, în funcție de schimbarea condițiilor de lucru, să regleze automat pompa și motorul hidraulic, ieșirea garantată pentru nevoile de lucru, să facă cel mai mic consum de combustibil.

company.jpg