Întreținerea și întreținerea mașinii de presă rece ar trebui să acorde atenție metodei

Așa cum se spune, mașinile bune pentru a menține munca zilnică a mașinilor pentru a face întreținerea și întreținerea nu numai că pot îmbunătăți eficiența producției și pot reduce costurile de întreținere, dar și oamenii muncesc din greu pentru produsele mecanice, o expresie emoțională. Dar mașina Linyi Linsen lemnul de spus este că întreținerea este, de asemenea, să acorde o atenție la metode și tehnici, întreținere necorespunzătoare nu numai că nu a reușit să obțină rezultatele dorite, dar, de asemenea, pe mașini de daune imprevizibile, precum și întreprinderii de a aduce unele pierderi economice.

Întreținerea și întreținerea vor fi efectuate separat, întreținerea zilnică a mașinii de presă rece include:

1. Pentru a menține mașina curată, părțile transmisiei și punctele rotative de conectare trebuie păstrate lubrifiate. Nu strângeți resturi pe mașină.

2. Verificați timpul flanșei cilindrului, iar cilindrul și placa superioară a flanșei de fixare de pe șuruburi sunt slăbite și strânse în timp util; Verificați dacă circuitul de ulei este o scurgere și o reparație la timp; Verificați o rolă de poziționare a plăcii de presiune și un dispozitiv de echilibrare a ridicării, utilizarea rack-ului;

3. Verificați uleiul din rezervor o dată pe săptămână: este important să verificați dacă uleiul este murdar și înlocuit la timp. Este petrolul suficient și umplând în timp? Uleiurile hidraulice pot alege uleiul hidraulic antiderapant Mobil MOBIL: Marele Zid 68 #.

Întreținerea mașinii de presare la rece în timpul funcționării include: operarea mașinii în conformitate cu metoda de operare corectă, este strict interzisă apăsarea piesei de prelucrat dincolo de gama originală de procesare a designului. Piesa de prelucrat este poziționată corect, iar presiunea și presiunea neuniformă sunt strict interzise.