Întreținerea mașinii de presă rece este foarte importantă

Aparatul de presare rece este unul dintre mașinile utilizate în mod curent în industria prelucrării lemnului. Se utilizează în principal pentru lipirea și acoperirea plăcilor de mobilier. După utilizarea mașinii de presare la rece, mașina de presă rece pentru a efectua lucrări de întreținere. Aparatul de întreținere prin presare la rece are un set complet de standarde. Când vom ieși, cum să menținem mașina de presă rece? Aici pentru toată lumea să introducă.

1, după sfârșitul fiecărei clase trebuie să curățați presa și să vă asigurați că șurubul este curat.

2, turbinele săptămânale, paletele, șurubul de ridicare pentru lubrifiere, șurubul de ridicare și uleiul de umplutură cu piulițe. 3, suprafața uleiului cilindru trebuie menținută între 25-45 mm, cum ar fi umplutura cu ulei hidraulic, rezervor de combustibil cu suprafața de ulei sub 25 mm, trebuie mai întâi să blocați înălțimea mai mare de 100 mm și apoi să umpleți Petroliere. 4, jitterul pistonului cilindric sau sunetul ascuțit, gazul trebuie descărcat

5, este strict interzis cilindru peste utilizarea călătoriei, pentru a interzice presiunea sau reducerea presiunii apare atunci când prelucrarea.

Întreținerea mașinii de presare la rece este foarte importantă, doar pentru întreținerea corectă, pentru a reduce eșecul mașinii de presare la rece, pentru a prelungi durata de viață a mașinii de presă rece, mai multe informații legate de presa rece a mașinii. Mai mult

Înțelegeți prețul mașinii de presă rece trebuie să înțelegeți mai întâi acest echipament, sau să cunoașteți prețul, dar nu știți cum să utilizați ce înseamnă acesta! În producția Henan de producătorii de echipamente de presă rece mașină au o mulțime, dar foarte familiarizați cu tehnologia de presă rece Machine nu este un pic, dacă doriți să se angajeze în proiectul de presă rece mașină, trebuie să găsim un producător profesionale pentru a obține echipamente și servicii.

Personalul nostru tehnic de astăzi pentru a vă oferi următoarele cunoștințe științifice ale mașinii de presă rece:

Aparat de presare rece, adică compresor rece și uscat. Cantitatea de vapori de apă din aerul comprimat este determinată de temperatura aerului comprimat: reducerea temperaturii aerului comprimat pentru a reduce conținutul de vapori de apă în aerul comprimat, menținând în același timp presiunea aerului comprimat în mod substanțial constantă, iar vaporii de apă în exces Va condensa într-un lichid. Mașina uscată și uscată (uscătorul congelat) este utilizarea acestui principiu folosind tehnologia de refrigerare pentru a usca aerul comprimat.

Aparatul de presare rece este împărțit în mașină de presare cu șurub rece și mașină de presare hidraulică la rece. Un șurub de presiune la mașină are o turbină, de întreținere pe termen lung, vulnerabile. Presă hidraulică de presiune rece. Ușor de scurgere fără întreținere frecventă, cu eficiență ridicată. Presa rece prețul mașinii, chiar dacă același model de pe piață există diferite, și dorim să oferim oferta ar putea dori să Xinxiang Kim Li tamplarie de inspecție, diferitele tipuri de companie de presă rece Machine să mențină o ofertă rezonabilă, și întotdeauna utilizatorului Valoros Pentru a se întâlni.