Motivul de ce precizie Die Cutting Machine este redus

Unul, pe versiunea die de decupare sau die de decupare de poziţionare nu sunt permise. Utilizarea pe termen lung a maşinii va provoca cadru die de decupare sau die de decupare placa pe poziţionare bloc uzura, astfel încât diferenţa este prea mare si duce la reducerea precizia de tăiere. Blocul de poziţionare să fie înlocuită în acest moment. Partea de poziţionare placa uzura este un factor important în poziţionarea secundare nu este permis. Ca pozitionare de apelare nu este suficient pentru a face pentru bună purtare, aceasta va cauza săraci partea poziţionare poziţionarea precizie. Remontaţi partea plăcii de poziţionare în acest moment.

În al doilea rând, înainte şi după poziţionare a pendulului poziţionare distanta este prea mic. Deoarece lungimea lanțului în sine a unei anumite erori, în cazul în care distanța de poziţionare este prea mică, atunci poziţionarea faţă şi spate poate nu elimina eroarea de lanţ, care afectează astfel precizia de tăiere mor. În acest moment ar trebui adaptată înainte de poziţionare a pendulului şurub sau post-poziţionare pendulului cam poziţie, astfel încât partea din faţă şi din spate de poziţionare cadru pentru a opri dintilor 2 mm ~ 3 mm distanta este corespunzătoare.

În al treilea rând, cleşti pentru presiune este prea mic sau inegale. Dacă gripper activ dentare elasticitate devine mai mici din cauza folosirii pe termen lung, aceasta va cauza hârtie pentru a aluneca sau cadea în timpul procesului de transfer, care afectează în mod direct precizie die de decupare. Presiune inegala între grippers poate provoca hârtie la procesul de oblic. În acest moment ar trebui să schimbe dintii activ. În plus, dintii fix in orizontală înălţime, de asemenea, trebuie să fie compatibile, în caz contrar acesta poate fi în cleşti pentru hârtie coliziune sau cleşti pentru hârtie ridurile, care afectează precizia de tăiere.

Procesul de transfer al patrulea, carton, unitatea principală lant uzura şi lacrimă alungirea, direct va afecta precizia de poziţionare înainte de a muri de tăiere. La acest punct pentru a înlocui lanţ. Intermitentă mecanism purta, rezultând în rândul de dinte in stop sau începe procesul de variabilitate, va afecta, de asemenea, precizia de tăiere mor. În acest caz, în general, numai afectează precizia de poziţionare, de data aceasta, ar trebui să fie în timp util de întreţinere.

Patru puncte de mai sus este maşină de tăiat mor mor tăiere precizia nu este ridicat din motive mecanice, necesitatea pentru funcționarea și personalul de întreţinere pe masina de întreţinere, inspecţie în timp util şi întreţinere pentru a asigura cel mai bun mod de funcţionare a muri Masina de taiat.