Lucru principiul aplatizarea Die Cutting Machine

În prezent, utilizatorii de cerinţele de calitate din industria de imprimare este în creştere, caseta de proiectare, de asemenea, este ce în ce mai complexe. În scopul de a menţine gama de eroare de ± 0,15 mm, este necesar să încercaţi masina de debitat calificat mor. În acelaşi timp, să acorde o atenţie la treptele de ajustare, în special postul de hrănire şi hârtie pentru a ajunge la timp de pre-regulament.

Principiul de lucru: plat de tip moară mor tăiere masina die de decupare platformă şi forma de mecanismul de tăiere sunt plate. Matriță este fixat pe un stadiu plat şi foaia este plasat pe o platen (platen inferioară). Munca, die de decupare placa fix fix, placa de presiune prin arborele cotit biela cu piston mişcare, făcând platforma şi placa de presiune ambreiaj constant presiune, fiecare presiune va fi un timp pentru a realiza o die de decupare. Comune plate presiune mor masina de debitat cu maşină de tăiat mor verticale şi orizontale mor masina de debitat, două. În prezent, masina de debitat verticale mor în principal este modificat cu plate presiune maşină de tipar plat; şi orizontale die maşină structura şi monocrom tipar offset masina de debitat este similar de partea de alimentare, parte turnate, partea materială, iar unele au automat curățarea echipamentului şi alte componente.

Avantaje şi dezavantaje: ca rezultat al presiunii plat die maşină de tăiat pungi cu alte echipamente de die de decupare are o structură simplă, uşor de întreţinere, operare usoara, uşor pentru a înlocui placa de indentare die de decupare, potrivite pentru diferite greutate materiale, mor de tăiere de precizie şi o serie de avantaje, aşa că are o gamă largă de pieţe. Dar neajunsurile sale sunt, de asemenea, evident, de exemplu, are nevoie de o mulţime de presiune munca, rezultând în muncă intensitatea, eficienţa producţiei scăzute. Este o gamă largă de aplicaţii, potrivit pentru cutiile de pliere, pastă de cutii de carton, ondulat caseta tăiere mor indentare tratament, este utilizarea de echipament de decupare de mor mai frecvente interne.