Acolo a fost o perioadă de saturație în piață pentru mașină de tăiat Brațul de tăiere

Aici a fost o perioadă de saturație pe piață pentru Masina de tăiat brațul de tăiere

Piatra de tăiere braț leagăn, respectiv, la adâncime diferite de prelucrare a pietrei tăiate, poate fi de prelucrare a pietrei sub mai puțin de 1 m3, se poate transforma, salva foarte mult resurse de piatră, de asemenea, conduce la protejarea mediului înconjurător. Diferitele tipuri de materiale din piatră pot fi prelucrate și prelucrate cu o eficiență ridicată și o utilizare eficientă a materialelor de piatră mici pentru a reduce costul de producție. În procesul de prelucrare, tăierea tăieturii plăcii se face prin tăiere manuală, semi-automată a mașinii de tăiere a brațului și a mașinii de tăiere prin tăiere automată a brațului de tăiere. Tăierea manuală este flexibilă și convenabilă, dar calitatea manuală de tăiere este slabă, eroarea de mărime este mare, materialul e mare, iar volumul de lucru ulterior este mare, iar condiția de muncă este slabă, eficiența producției este scăzută.

Semiautomata Masina de taiat cu brat leagan, calitatea piesei de prelucrat este mai buna, deoarece se foloseste de taiere, nu este potrivita pentru o singura bucata, cu taieturi mici si pentru taierea pieselor mari. Alte tipuri de leagăne semi-automate Masina de tăiere cu braț leagăn reduc intensitatea forței de muncă a lucrătorilor, dar funcția este simplă, potrivită pentru anumite piese de tăiere cu formă mai obișnuită. În comparație cu modul de tăiere manual și semiautomat, tăierea CNC poate îmbunătăți în mod eficient eficiența și calitatea tăierii tăierii plăcilor și reduce intensitatea forței de muncă a operatorului. Odată cu dezvoltarea industriei moderne de mașini, eficiența muncii și calitatea produselor de tăiere sunt, de asemenea, îmbunătățite. Prin urmare, potențialul de piață al masinii CNC Swing Bracket Cutting Machine este încă foarte mare, iar perspectiva de piață este mai optimistă.

Swing brațul industria de tăiere industria a apărut faza saturată de stat, unele întreprinderi noi inundate în mod continuu în industrie, apariția de producție este în plină desfășurare pe piață, unele probleme, cum ar fi lipsa de inovare în țara noastră. În al doilea rând, din cauza industriei ceramice în țara noastră nu a fost încă matură și caietul de sarcini, iar cererea de pe piață este mare, care dă un spațiu de supraviețuire mic întreprindere, dar un lucru de reamintit: ca urmare a concurenței industria ceramică este foarte acerbă, Prețul materialului este mare, rezultând în unele întreprinderi utilizează materii prime inferioare, reducerea costurilor de producție, rezultând în calitatea produselor nu sunt garantate. Deși nu există un război de preț mai puțin intens, dar pentru acest tip de fenomen există în continuare, dacă compania dvs. UTILIZĂRI este o astfel de metodă, deci finala este o mișcare falsă poate pierde jocul.

Tehnica de tăiere a mașinii de tăiat brațul cu bile

Placi ceramice se află în procesul de tăiere, atunci când linia tăiată a cicatricilor cuțitelor este subțire, marginea de cărămidă pe care placile ceramice presează crack este din ce în ce mai frumoasă. Dimpotrivă, cu cât firul cuțitului este mai adânc și mai gros, cu atât este mai înclinat partea inferioară a cărămizii, cu atât mai înclinată și chiar îndoită. Foshan leagăn Brațul mașină de tăiere pentru a partaja abilitatea de a folosi Brațul Swing braț de tăiere:

1. Nu utilizați lama pentru a apăsa cărămida în timpul funcționării mașinii de tăiere a brațului.

2. Când mașina de tăiere a brațelor este tăiată, trageți "mânerul" în poziția de comandă de sus pentru a evita coliziunea cu lamă. Lama nu va fi folosită din cauza defectului.

3, tăiați brațul oscilant pentru a împinge tija spre spate, lăsați presiunea lamelor la placa ceramică, comanda potrivită a arborelui înainte să se înainteze pentru a asigura slotul, piciorușul presor pus pe placa ceramică, atingeți capătul din spate al împingerii și Mâner trage, placi ceramice poate fi ca ruptură cicatrice.

4. Mașina de tăiat brațul cu braț pentru arhiză sau alte plăci convexe și alte plăci, vă rugăm să înlocuiți cuțitul! Placa ceramică a suprafeței aspre va scurta durata de viață a lamei.

Care este stadiul tăietorului de pendul în țara noastră?

Mașina de tăiat brațul cu braț este în prezent dominantă pe piața de tip 8-16, utilizată pentru prelucrarea cărămizilor terase, linia piciorului de pământ, peretele interior de unghi de 45 grade și altul unic de sfârșit, luciu de înaltă calitate. Fii placut de fabrica mare de prelucrare a dalelor ceramice.

Avantaje: mașini și echipamente pentru faianța ceramică, acum este cea mai primară mașină de tăiere a brațului braț + combinație de tăiere cu braț, utilizată pentru prima dată în prelucrarea cărămizilor cascade, linia de ancorare și alte profesii de prelucrare ceramică, avantaj, precizie mare de prelucrare, Alte caracteristici.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg