Trei factori care afectează presiunea de a taia masina!

Mașina de tăiere a metalelor se folosește în principal pentru materialele nemetalice corespunzătoare, pentru autocolante, pentru operațiunile de indentare și bronzare, pastă, matrițe metalice, sârmă de oțel etc., prin amprenta pentru a exercita o anumită presiune, imprimate sau carton laminate într-o anumită formă . Știți factorii care afectează presiunea tăietorului? Următoarele sunt explicate de Xiao Bian pentru tine.

1, lungimea cuțitului, cu cât lungimea totală a produsului este mai lungă, cu atât este mai mare rezistența matriței, cu atât este mai mare presiunea necesară.

2, grosimea și duritatea produsului, mașina de debitat în tăietura de carton și deformarea plastică a cartonului cauzată de necesitatea mai mare pentru indentare

3, pad de cuțit de oțel de duritatea și zona de benzi, mașina de tăiere ar trebui să se bazeze pe grosimea cartonului pentru a alege duritatea corespunzătoare a designului benzii, iar banda trebuie să fie prea larg, este cel mai bine să taie În bucăți mici, pe ambele părți, ceea ce reduce presiunea necesară tăierii.

Mașina de tăiere a metalelor este folosită în principal pentru materialele nemetalice corespunzătoare, pentru pastă, pentru deșeuri automate, pentru mașini de tăiat cu oțel, industria mucegaiurilor metalice, prin amprenta pentru a exercita o anumită presiune, imprimate sau carton laminate într-o anumită formă, Știi funcționarea sigură a mașinii de tăiat mașinile? Următoarele sunt explicate de Xiao Bian pentru tine.

1, personalul înainte de utilizarea mașinii de blocare să fie strict înainte de funcționarea de formare, înțelegerea cunoștințelor de siguranță operațională.

2, verificați echipamentul poate fi un echipament normal de funcționare, nu pot stoca obiecte pe mașină, astfel încât să nu zdrobească aparatul sau să-l afecteze funcționează, adesea la mașină, cum ar fi lubrifianții.

3, utilajul din reparație, reglare, ulei, întreținere de curățare trebuie să fie în starea de oprire, iar capacul de siguranță al echipamentului deschide butonul de blocare pentru a apăsa.

4, ori, instalați șablonul, trebuie să deschideți setările de protecție și verificați cu atenție dispozitivul de fixare a siguranței.

5, este strict interzis deteriorarea echipamentului în dispozitivele de siguranță și de protecție, în utilizarea mașinii de tăiat prin așchiere, pentru a urmări utilizarea regulilor de siguranță, pentru a opri utilizarea timpului de plasare într-o poziție rezonabilă, astfel încât atât mașina Nu pot fi deteriorate Probleme de securitate personala.

Cele de mai sus este Xiaobian pentru a explica o parte din munca ta cu privire la funcționarea în condiții de siguranță a mașinii de tăiat murături, pe care doriți să utilizați mașina de tăiat mor atunci când ajutorul.