Care sunt factorii care afectează presiune masina de debitat mor?

Există mulţi factori care afectează presiune masina de debitat mor:

1. lungimea cuţit din oţel, mai lungimea totală a produsului, este mai mare rezistenţă a mucegai, mai mare presiunea necesară.

2 grosime si duritate produsului, cea mai mare suma necesară pentru tăierea muri maşină să taie cartonul şi să producă deformare plastică din carton pentru a produce indentare

3. cutit pad de duritatea de oţel şi zona de banda, maşină de tăiat mor trebuie să se bazeze pe grosimea de carton pentru a alege duritatea corespunzătoare modelului de bandă, şi banda trebuie să fie prea mare, este mai bine să taie în bucăţi mici , Pe ambele părţi, care reduce presiunea necesară pentru tăierea muri.

Care sunt elementele set mor?

1. Selectaţi tipul de ordine de culoare. Culoarea de tip GCR şi ECR sunt două, GCR pentru componenta gri în schimb, ECR pentru fundal eliminat, este recomandat să utilizaţi GCR formular.

2. pentru a determina versiunea de razboaie de decupare mor negru de curba de ton, atunci când imaginea gri componente mai puţin, de obicei negru versiune a maşinii de die de decupare marca stabilite în versiunea negru. Dacă imaginea este mare saturaţie, contrast ridicat arta fotografie, negru versiune poate fi setat la versiunea contrast negru scurt contrast, în cazul în care imaginea din componenta gri majoritatea pe termen lung utilizare razboaie de decupare mor negru versiune.

3. negru versiune de constrângeri maxime de diferite tipuri de originale trebuie să aibă valori diferite, poate fi 70-90 %, utilizate în mod obişnuit este de 85 %.

4. suma totală de cerneală în numele linia de patru culori şi valoarea maximă, cum ar fi acoperite cu hârtie offset, dorit 330-380 %, în timp ce hârtie de ziar a fost aproximativ 260 %.

5. marca razboaie de decupare mor fundal creşterea în valoare în principal este crescut ton inchis de valoare, dacă originală întuneric ton nivel, atunci valoarea poate fi mărită, în caz contrar mai mic mai bine.